ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Μας κυνηγούν πολλοί…θα μας την πέσουν και εξωγήινοι!

Γιγάντια εξωγήινα διαστημόπλοια θα μας επιτεθούν το 2012;
Η έγκυρη ρώσικη εφημερίδα Pravda στη διαδικτυακή της έκδοση προβαίνει σε μια σημαντική... αποκάλυψη: αφενός επιβεβαιώνει την ύπαρξη των Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, αφετέρου μας ενημερώνει ότι τον Δεκέμβριο του 2012 θα καταφτάσουν στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια με... εχθρικές διαθέσεις!
Το μεγαλύτερο από αυτά έχει πλάτος... 240 χιλιόμετρα, ενώ αυτή τη στιγμή η εξωγήινη αρμάδα βρίσκεται στον Πλούτωνα. Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, τα εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν ήδη εντοπιστεί από τη NASA, μέσω του προγράμματος HAARP που μελετάει το βόρειο σέλας στην Αλάσκα, ενώ θα γίνουν πλήρως ορατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα φτάσουν στον Άρη! Το δημοσίευμα επικαλείται πηγή από το αναγνωρισμένο διεθνώς ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI.
Προσθέτει δε ότι οι Κινέζοι κατηγορούν τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής πως αποκρύπτουν σημαντικά στοιχεία όσον αφορά τους εξωγήινους και τις επισκέψεις τους στο πλανήτη μας, όπως και πλήθος φωτογραφιών από τη Σελήνη που αποδεικνύουν εξωγήινη δραστηριότητα στον δορυφόρο της γης!
Η ημερομηνία πάντως της άφιξης των εξωγήινων συμπίπτει απόλυτα και με τα πρόσφατα καταστροφολογικά σενάρια, που βασίζονται στα ημερολόγια των Μάγιας που τοποθετούν το «τέλος εποχής» στις 21 Δεκεμβρίου του 2012...

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Στο παρελθόν είχα διαβάσει πώς το τελευταίο χαρτί για την εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης, θα ήταν ο "εκφοβισμός μας" από την απειλή εξωγήινων.
    Βέβαια το θέμα είναι τεράστιο, σίγουρα υπάρχει άλλος κόσμος, αλλά πιστεύω είναι πολύ δύσκολο να τον αντιληφθούμε με τις αισθήσεις που έχουμε.
    Ακόμη αυτός ό κόσμος μάλλον έχει την δυνατότητα να υλοποιείται.
    Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι η χριστιανική θρησκεία.
    Σίγουρα είναι ανώτερος μακράν από μάς και κατά πάσα πιθανότητα, κατευθύνει τις ενέργειές μας.
    Μέρος αυτού τού κόσμου είμαστε και εμείς ο καθένας χωριστά έχει σύνδεση με αυτόν τον κόσμο και όλοι μαζί είμαστε συνδεδεμένοι, αλλά δεν έχουμε συνείδηση αυτής τής σχέσης. Ελάχιστοι φθάνουν σε επίπεδο ελάχιστης και τμηματικής επαφής με αυτόν τον άλλο άυλο κόσμο,
    Με αυτή την έννοια οι καθοδηγητές μας, δεν έλειψαν ποτέ από δίπλα μας, και προσωπικά πιστεύω πώς η κάθε μας πράξη ορίζεται από τον προσωπικό μας καθοδηγητή. Με λίγα λόγια είμαστε η γήινη έκφραση "κάποιων".
    Τέλος πιστεύω πώς όταν κοιμόμαστε, μεταφερόμαστε προσωρινά σε αυτόν τον κόσμο, και πολεμάμε ανάλογα με τις προδιαγραφές μας (δύο είναι τα στρατόπεδα, το καλό και το κακό). Η εκδρομή αυτή καθορίζει την θέση και την στάση μας το διάστημα που είμαστε ξύπνιοι, και μας φορτίζει με ενέργεια.
    Το πεπρωμένο, η τύχη, η σύμπτωση, η έμπνευση, η αλλαγή διάθεσης, οι αποφάσεις, αλλά και η θρησκεία μας, και το αρχαίο πνεύμα είναι νομίζω λίγες από τις αποδείξεις για τα παραπάνω.
    Να συμπληρώσω πώς, πιστεύω ότι υλοποίηση δεν υπάρχει μόνο στον πλανήτη μας αλλά σίγουρα και αλλού με διαφορετικές προδιαγραφές (ίσως αυτά να είναι τα UFO).
    Στην γη φαίνεται πώς το ανακάτεμα των φυλών, που ξεκίνησαν πριν από άγνωστο χρόνο, τείνει να ολοκληρωθεί.
    Μήπως βρισκόμαστε στην αρχή του ανακατέματος, και με τις άλλες εκφάνσεις όντων με εξωγήινα πρότυπα.
    Τρελός υπάρχει η άποψη πώς έχει γίνει συμμαχία μυστική με δυνάμεις εκτός γης και σε αυτούς οφείλεται, η περιέργως αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας τα τελευταία εκατό χρόνια.
    Αν αυτοί προσφέρουν αυτά είναι δύσκολο να καταλάβω τι μπορείς να προσφέρουμε εμείς.
    Σίγουρα ξεπεράσαμε την εποχή των πολέμων των σωμάτων, και έχει αρχίσει η εποχή του πολέμου των ψυχών,
    Η επικράτηση του ενός από τα δύο στρατόπεδα(καλού κακού) θα κρίνει τα περεταίρω.
    Η συνδρομή μας σαν άνθρωποι σε αυτή την μάχη είναι μεγάλης αξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ