ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Kαταυλισμoί λαθρομεταναστών ακόμα και…..oι πανεπιστημιακές σχολές;

Διαβάσαμε στο Εθνος, ότι
Eκατοντάδες μετανάστες έφτασαν τα ξημερώματα στην Αθήνα και εγκαταστάθηκαν στον χώρο της Νομικής Σχολής Αθηνών, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν ως κατάλυμα μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά τους για άδεια μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα.
Και μια και τα Πανεπιστήμια και οι Σχολές τους στην Ελλάδα έχασαν πλέον τη χρηστική τους αξία, και εκπαίδευση δεν θα παρέχεται σ' αυτά, σκέφτηκαν να τα χρησιμοποιήσουν για τις τρέχουσες ανάγκες της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας που είναι πρωτίστως, ...η εισρροή, εγκατάσταση και παραμονή των αλλοδαπών που εισήλθαν στη Χώρα, χωρίς καμία νόμιμη διατύπωση.
Παιδεία, Υγεία και κάθε άλλη κοινωνική παροχή στους ημεδαπούς απαγορεύεται πλέον διά ροπάλου από τη σοσιαλιστική μας κυβέρνηση!
Επομένως, εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων με τη μετακίνηση των εξαθλιωμένων πληθυσμών και την ανακατάταξη του χάρτη και αναπροσδιορισμό της εθνικής ταυτότητας των υπόδουλων σ' αυτήν κρατών του κόσμου!!
Και ενώ οι φοιτητικές παρατάξεις τσακώνονται ποιός φταίει για τη μετατροπή της Νομικής Σχολής Αθηνών σε ξενοδοχείο, η Κυβέρνηση περί άλλων ...τυρβάζει!!

Πηγή

Σημείωση :
Στο  βραδινό  δελτίο ειδήσεων, του ant1, αναφέρθηκε, πώς οι λαθρομετανάστες για το εγχείρημά τους είχαν βοηθούς αριστερίστικες φοιτητικές οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ