ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Μήπως κάποιοι άρχισαν να καπηλεύοντ​αι τους «αγανακτισ​μένους»;

Συνεχίζεται η προσέλευση των Ελλήνων κάθε απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και σε άλλες πλατείες σε άλλα μέρη της χώρας μας. Είναι ενθαρρυντικό τομήνυμα από όσους κατεβαίνουν και διαμαρτύρονται ειρηνικά μπροστά στοκοινοβούλιο.
Σύντομα όμως, θα προκύψουν πολλά προβλήματα. Αυτά θα είναι η πιθανή καπήλευση αυτών των ενεργειών ή ακόμη και προβοκάτσια.
Προς το παρόν το «σύστημα» δεν δείχνει να ανησυχεί από τιςσυγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών στις πλατείες.
Αυτό που σκέφτονται οι του «συστήματος» είναι πως κάποια στιγμή με την πάροδοτου χρόνου θα ατονήσουν αυτές οι καθημερινές συγκεντρώσεις.
Εάν δεν ατονήσουν πολύ πιθανόν είναι να δράσουν διαφορετικά.
Όταν λέω διαφορετικά, εννοώ με τον τρόπο που ξέρει το «σύστημα» να υπερασπίζεται τα κατακτημένα.
Μερικοί γνωστοί άγνωστοι,τσιράκια τους, θα ρίξουν μερικές μολότοφ, θα πλακωθούν με τα ΜΑΤ καιφυσικά θα πάνε οι αγανακτισμένοι στα σπίτια τους.
Οι δημοσιογράφοι ξαφνιάστηκαν από την μαζικότητα των συγκεντρώσεων και άρχισαν να κάνουν τα πάντα για να δικαιώσουν τον τίτλο τους, όπως,ρουφιάνοι, παπαγαλάκια και εξυπηρετητές του συστήματος, προβάλλονταςστα ΜΜΕ πολύ το θέμα με τους "αγανακτισμένους".
Αυτοί οι πολίτες που κατεβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος θα πρέπει ναπροσέξουν πολύ την κατασκήνωση που έχουν κάνει κάποιοι στο σιντριβάνιτης πλατείας και τις ομάδες εργασίας που ζητούν να φτιάξουν.
Δεν έχουντην ικανότητα να διαχειριστούν τα πολλά θέματα που προκύπτουν, μαζεύουνονόματα και τηλέφωνα, δεν έχουν blogs, δεν γράφουν σε blogs δενδιακινούν ιδέες παρά μόνο θέλουν κάτι να εξυπηρετήσουν...
Τι είναι αυτό το κάτι;
Έχουν μια νοοτροπία διαφορετική απο αυτούς τους"αγανακτισμένους" πολίτες που συγκεντρώνονται επάνω στο δρόμο απέναντιαπο το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Κοιτάξτε τις φάτσες τους, το στυλ τους, τα σακίδιά τους, πολύ έχουν και
τα κράνη στα χέρια τους, τα μαντήλια και τα φουλάρια τους. Ατημέλητο στυλ και οι περισσότεροι έχουν κοτσιδάκι με μούσια.
Δεν νομίζω ότιαυτοί είναι οι αγανακτισμένοι πολίτες, που τους έκοψαν τα χρήματα, τουςαπέλυσαν και τους πλήγωσε η πολιτεία.
Όλοι εκεί στην πλατεία λένε ότι δεν ανήκουν πουθενά και όλοι είναι αρχηγοί στις ομάδες εργασιών. Κανένας από αυτούς δεν παίρνειπρωτοβουλίες παρα μόνο πως θα ελέγξουν μια κατάσταση που έχουν οι ίδιοιδημιουργήσει στην πλατεία με τις σκηνές τους και την πρόχειρη τέντα.
Τις τελευταίες μέρες γίνεται μια διαδικτυακή προσπάθεια να κατευθυνθεί ο κόσμος προς αυτή την σελίδα http://real-democracy.gr.
Χωρίς όνομα και επώνυμο  δεν ξέρουμε ποιοι είναι τι είναι, παρα μόνο μας λένε ότι είναι  αγανακτισμένοι.
Αυτοπαρουσιάζεται ως η επίσημη σελίδα του κινήματος των αγανακτισμένωνκαι σε πολλές φυλλάδες (π.χ ελευθεροτυπία) παραπέμπουν τον κόσμο εκεί!

 Επικοινώνησα με μερικούς εκτων δημιουργών απο τις σελίδες/events στο facebook και μεταξύ άλλων ηπιο ενδιαφέρουσα απάντηση ήταν η εξής:
κλίκ για μεγένθυση
''Εχειςδικιο.. δεν ειναι το επισημο site των αγανακτισμενων.. οι αγανακτισμενοι δεν εχουν καποιο site περα απο το δικο μου Blog και αλλα2-3 καθως και αυτα που τους υποστηριζουν, οπως πχ εσυ.. Θα βγαλω ανακοινωση να υπαρξει προσοχη απο τους αγανακτισμενους γιατι πανε ναμας ενταξουν σε καποιο κομμα-ιδεα..''
Το κίνημα των αγανακτισμένων ΔΕΝ έχει κάποια επίσημη σελίδα καθώς και ΔΕΝ έχει εκπροσωπους!
Είμαστε απλοί πολίτες που αγανάκτησαν απο την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας.
Επίσης να πούμε πως την πρώτη σελίδα στο facebook με τίτλο"Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" την έφτιαξαν ένας 18χρονος και 2 φίλοιτου με την ελπίδα πως η Ελλάδα θα ξυπνήσει..
Προσέξτε λοιπόν όσο μπορείτε, κρατήστε την ενέργειά σας, κατεβαίνετεστις πλατείες, φωνάξτε για το δίκαιο σας και να είστε έτοιμοι, ο Θεός είναι μεγάλος και θα μας δείξει τον δρόμο.
Εμείς πρέπει να είμαστεπροσεκτικοί να διαβάζουμε, να σκεφτόμαστε και να είμαστε έτοιμοι γιαόλα.
Μην αφήνετε να σας χειραγωγούνε...
Κατέβείτε μια μέρα και δείτεΜΟΝΟΙ σας τι πραγματικα γίνετε και έπειτα εκφράστε την όποια άποψη σας...
Θετική η αρνητική...
Εγώ εδώ θα είμαι να διαβάσω τι σας άρεσεκαι τί όχι. Μην κάθεστε να διάβαζετε για ένα γεγονός που συντελλείταιακριβώς δίπλα σας... απλά βγείτε και δείτε!!!!
Από εκει και πέρα όλα θα έρθουν όπως πρέπει γιατί η χώρα μας αξίζει ναπρωταγωνιστεί απο την θετική μεριά και όχι απο την αρνητική.
Λόγιος Ἑρμῆς  με πληροφορίες απο Ιδεοπηγή

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ 
Δείτε ΕΔΩ τον χάρτη με τους "Αγανακτισμένους" σε όλη την Ελλάδα.
Δείτε όλο το ιστορικό με δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ
Δείτε ΕΔΩ την Πλατεία Συντάγματος - Ζωντανά (live camera)

YΓ. Aν έχει κάποιος πληροφορίες επι του θέματος (οτιδήποτε)
ας μου στείλει ένα μύνημα στο facebook ή ένα email
Εύχομαι να βγώ λάθος...
 

1 σχόλιο:

  1. Θα 'πρεπε να λέγονται "Αγανακτισμένοι και Αποφασισμένοι"
    Η αγανάκτηση δεν κάνει τίποτα αν δεν είσαι αποφασισμένος να αντιδράσεις!

    Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ