ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Γέμισε η Θεσσαλονίκη Βουλγαρο-τουρκό-γυφτους.



Τα παιδιά τους μέσα στην βρώμα. Ανεμβολίασταμε εμφανή δερματικά νοσήματα κυκλοφορούν με μαγίο και παίζουν ανενόχλητα στις γειτονιές.
Οι γονείς τους τα πετάνε μέσα στους κάδους απορριμάτων για να βρούνε τα χρήσιμα είδη.
Οι γυναίκες τους τσιγαράκι, παντόφλα παραλίας ή ξυπολυταρία τσουλάνε καθημερινά τα καρότσια με το χαρτοκιβώτιο κουβεντιάζοντας γελαστές.
Οι άντρες τους κυκλοφορούν με BMW ξυπόλλυτοι και άπλυτοι αλλα καθημερινά πλένουν επιμελλώς τα βανάκια τους (έχουν 2-3 τουλάχιστον) και όλα με πινακίδες Βουλγαρίας.
Όλοι τους, το σπίτι τους, γύρω απο το σπίτι τους βρώμα και μυρωδιά στάβλου, αλλα τα βανάκια πεντακάθαρα.
Κάθε 2-3 ημέρες, συνήθως βράδυ, βλέπεις καμμιά 10αρία νεοφερμένους της ράτσας τους να κόβουν βόλτες κοντά στο σπίτι και αφού κατουρήσουν και χέσουν όπου βρούν χωρίζονται ανα δυάδες και χάνονται προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους περιλαμβάνει να έρχονται κατα πάνω σου για να παραμερίσεις εσύ (έχω ρίξει αγκωνιές και γονατιές) και το να πετάνε πολλές μπανανόφλουδες στον δρόμο και μετά να περιμένουν κάποιον παππού ή γιαγια να τις πατήσει για να χαρούνε ή να ληστέψουνε.
Τουλάχιστον 50-70 ευρώ καθημερινά αφορολόγητα όλα σε κέρματα το μεροκάμματο του κάθε παιδιού απο τα φανάρια ή άλλες διάφορες επιχειρηματικές και πάντα αφορολόγητες δραστηριότητες.
Κι εγώ άνεργος 3 χρόνια με την κάρτα του μακροχρόνιου ανέργου χωρίς ΙΚΑ και υπόχρεος χαρατσιών μέχρι να μου φάνε μέσω ΔΕΗ το σπίτι μου, να τα βλέπω όλα αυτά την ώρα που πάω να πάρω βερεσέ τσιγάρα και απο ένα γλυφιτζούρι για τα παιδιά μου.

SeeGreek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ