ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

O Speedy Gonzales, η Εμπορική, το Δημόσιο χρέος...


Γ. Προβόπουλος...Τότε και σήμερα...
Αυτοί μας διοικούν!
375 επισκέψεις σε αντίστοιχα υποκαταστήματα, σε ΕΝΑΜΙΣΗ μήνα!!! 
Μαζί με τα Σαββατοκύριακα υπολογισμένα, σημαίνει 8,3 καταστήματα ανά ημέρα!!!
Χωρίς τα Σαββατοκύριακα...12,5 καταστήματα ανά ημέρα!!!
Είναι δυνατόν ??? 
Απρίλης 2005


Επίσκεψη Προβόπουλου σε Υποκαταστήματα
"Ο πρόεδρος της Εμπορικής Τράπεζας, Γ. Προβόπουλος, ολοκλήρωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη πρόγραμμα επισκέψεων σε 375 Υποκαταστήματα της Τράπεζας σε όλη την ελληνική επικράτεια. Το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Προβόπουλου διήρκεσε ενάμιση μήνακαι, όπως τόνιζαν στελέχη της τραπεζικής αγοράς, πρόκειται για την πρώτη ύστερα από 20 χρόνια επίσκεψη επικεφαλής της Εμπορικής Τράπεζας στο σύνολο των καταστημάτων του ιδρύματος. Στόχος των επαφών του κ. Προβόπουλου ήταν η ενθάρρυνση και η αφύπνιση του προσωπικού της τράπεζας, ( σημειώστε το αυτό περί αφύπνισης γιατί θα μας χρειαστεί παρακάτω)... προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση του ιδρύματος στο αυξανόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον". 
Πηγή
 : Euro2day.gr (15/04/05  15:07)

ΣΧΟΛΙΟ 
375 επισκέψεις σε αντίστοιχα υποκαταστήματα, σε ΕΝΑΜΙΣΗ μήνα!!! 
μαζί με τα Σαββατοκύριακα υπολογισμένα, σημαίνει 8,3 καταστήματα ανά ημέρα! χωρίς τα Σαββατοκύριακα 12,5 καταστήματα ανά ημέρα!!!
Είναι δυνατόν ??? 
Μα και βέβαια δεν είναι, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η παραπάνω ανακοίνωση!
Μέσα σε 30 εργάσιμες, (δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι οι υπάλληλοι ειδικά της Εμπορικής πηγαίνουν στη δουλειά Σαββατοκύριακο - αυτοί δεν θα πηγαίνανε ακόμα και η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού να γινότανε...), βγαίνει δηλ. στο 8άωρο, 12.5 καταστήματα/ημέρα.... 38 λεπτά ανά κατάστημα - χώρια οι μετακινήσεις στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα γενικότερα με τα νησιά μαζί!!! Όχι δηλαδή πως με τα Σαββατοκύριακα υπολογισμένα, βγαίνει πάλι το νούμερο, δεν βγαίνει με τίποτα!!! 
Τώρα, πως τα κατάφερε αυτός ο Speedy Gonzales να πάει σ' όλες τις γωνιές της Ελλάδας σε ενάμιση μήνα, ένας Θεός ξέρει! (άσε που τα περισσότερα νησιά θέλουν μισή μέρα πίσω μπρος με το αεροπλάνο). 
Να μια εξήγηση:
Στην Εμπορική σαν επαναπαυμένοι δημοσιοθεσίτες που χρειάζονται αφύπνισηόπως είπε και ο Προβόπουλος παραπάνω, (είδατε που μας χρειάστηκε η σημείωση?), αν τους είπαν ότι τους επισκέφθηκε ο πρόεδρος, όχι θα έλεγαν (???), σαν ωραίοι κοιμώμενοι, ώστε να εκτεθούν κιόλας? Μη γελάτε, είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα! 
Πάμε τώρα στη δεύτερη και σπουδαιότερη εξήγηση του παγκοσμίου φαινομένου για τα ρεκόρ Γκίνες, των 375 επισκέψεων σε ενάμιση μήνα, που ανατρέπει όλα τα δεδομένα μέχρι σήμερα στην γενετική επιστήμη, αφού εκτός του Speedy Gonzales και του Road Runner που τρέχει με χίλια για να μην το προλάβει το κογιότκανείς άλλος δεν θα μπορούσε να το καταφέρει ! 

  

Ποια είναι αυτή ? Κλωνοποίηση φίλοι μου. 
Στείλανε κλώνους του κ. Προβόπουλου!!!
Κοιμώμενοι  κοιμώμενοι, αλλά είναι πολύ μπροστά (προφανώς) στηνγενετική επιστήμη  όχι παίζουμε...Γιατί θαρρείτε τους θέλανε τόοοοσο πολύ οι Γάλλοι; Επειδή είναι τράπεζα; (χου, χου, χου - καλό αστείο, η Εμπορική "τράπεζα")- αμ δε, ερευνητικός οργανισμός είναι και λίγοι τοχουν καταλάβει! 
Υπάρχουν κι αποδείξεις: Το προσωπικό της Εμπορικής πρέπει να απαρτίζεται αποκλειστικά απο επιστήμονες με ντοκτορά τουλάχιστον! Αλλιώς πώς να εξηγηθεί οτι το μέσο κόστος ανα εργαζόμενο, (αμοιβές, ασφαλιστικά, παροχές), στην Εμπορική ήταν 60.000 ευρώ/έτος, όταν στη Eurobank είναι 38.000, στην Πειραιώς 40.000 και πάει λέγοντας...Ακόμη και στην Εθνική, το κόστος ήταν 48.000/έτος. 
Ακούστε που σας λέω...γενετική, φίλοι μου, γενετική.
***Εξι χρόνια μετά, φαίνεται ότι τα πειράματα γενετικής στα εργαστήρια της Εμπορικής, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στην  κλωνοποίηση, ώστε να δημιουργηθεί κλάδος γενετικής στο ελληνικό  χρηματιστήριο κι έτσι η Εμπορική, αντί να βρεθεί στα 200 ευρώ, αποσύρθηκε από το ταμπλό στο 1,76!!!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, που κρατάει τα "κλειδιά" του δημοσίου χρέους, το 2006 πήρε και...επιστροφή φόρου από το Υπουργείο Οικονομικών.
Ακόμη...
4.051.949,01 ευρώ δήλωσε στην Εφορία ο Προβόπουλος κατά το έτος 2008...
Aπό τα ανωτέρω εισοδήματα των 4.051.949 ευρώ, σχεδόν το 100%, αποτελούν αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά, τα οποία φορολογούνται με πολύ χαμηλότερο συντελεστή ή δεν φορολογούνται καθόλου με βάση το ελληνικό φορολογικό σύστημα.

Τώραπροτείνει λύσεις, ζητώντας από τον λαό άγρια λιτότητα...για να βγούμε απο το αδιέξοδο...Και βέβαια, εμείς οι...υπόλοιποι πρέπει να καταβάλουμε μεγαλύτερες θυσίες για να βγάλουμε την χώρα απο το αδέξιοδο που την οδήγησαν οι...κατά καιρούς Εθνοσωτήρες Κυβερνήτες Μας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ