ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Οι Μάγιας είχαν επαφές με εξωγήινους;


Το Τέλος του Κόσμου;
Πλησιάζοντας το 2012 πληθαίνουν οι θεωρίες περί των Μάγιας και φυσικά οι πιθανές εξηγήσεις του ημερολογίου τους. Το οποίο να θυμίσουμε κλείνει το Δεκέμβριο του 2012.
Τα ξέρετε όλα αυτά. Εκείνο που δεν ξέρετε είναι ότι σύμφωνα με κάποιες θεωρείες οι Μάγια είχαν επαφές με εξωγήινες μορφές ζωής. Στοιχείο που φαίνεται να υποστηρίζουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, αρχαιολόγοι και κινηματογραφιστές.
Αν είστε σκεπτικιστές θα σκεφτείτε ότι όλο αυτό είναι απλώς το προεόρτιο για την προώθηση του ντοκιμαντέρ «Revelations of the Mayans 2012 and Beyond», τα γυρίσματα του οποίου αρχίζουν το Νοέμβριο με στόχο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέχρι το τέλος του 2012. Perfect timing!
Παραγωγός του ντοκιμαντέρ είναι ο γιος του γνωστού ηθοποιού Ραούλ Τζούλια, Ραούλ Τζούλια Λεβί. Σύμφωνα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα TheWrap, του ενημερωτικού οργανισμού που ασχολείται με διασημότητες και ειδήσεις από το Χόλιγουντ, «το Μεξικό θα αποκαλύψει κώδικες και σημαντικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι οι Μάγια είχαν επαφή με εξωγήινους. Οι πληροφορίες αυτές θα υποστηριχτούν και από αρχαιολόγους».
Και όχι μόνον από αυτούς. Ο υπουργός Τουρισμού της μεξικανικής πολιτείας Καμπέτσε, Λουίς Αουγκούστο Γκαρσία Ροσάντο, δήλωσε πρόσφατα ότι υπάρχουν νέα στοιχεία για τις στενές επαφές τρίτου τύπου των Μάγια. Τα στοιχεία αυτά ανέκυψαν όταν μεταφράστηκαν ορισμένοι κώδικες, τους οποίους η κυβέρνηση κρατούσε μυστικούς σε υπόγειες αποθήκες εδώ και καιρό.
«Η κυβέρνηση του Μεξικού δεν επινοεί τίποτα από αυτά που λέει. Οτιδήποτε αναφέρεται στο φιλμ θα το στηρίξουμε», τονίζει ο Τζούλια-Λεβί και διευκρινίζει ότι περιμένει από τον κόσμο να πάρει το ντοκιμαντέρ στα σοβαρά γιατί, όπως υποστηρίζει, τα μηνύματα που σχεδιάζει να μεταδώσει είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των ανθρώπων.
Το Μεξικό έχει δώσει άδεια στον Τζούλια-Λεβί να κινηματογραφήσει σε μέρη άγνωστα, που δεν έχει αντικρίσει ποτέ κανείς, όπως "δωμάτια" της πυραμίδας στο Καλακμούλ τα οποία δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ. Δεν είναι όμως η μόνη χώρα που βοηθάει τους κινηματογραφιστές του ντοκιμαντέρ.
Σύμφωνα με το Ρόιτερς, η Γουατέμαλα μπορεί να μην διαθέτει απόρρητα έγγραφα για UFO, ωστόσο είναι έτοιμη να αποκαλύψει καλά κρυμμένα αρχαιολογικά μυστικά στον παραγωγό. Όπως μάλιστα είπε ο υπουργός Τουρισμού της Γουατεμάλας, Γκιγιέρμο Νοβιέγι Κεσάδα, θα το κάνει για το «καλό της ανθρωπότητας».
Ο Τζούλια-Λεβί πάντως έχει βάλει τα δυνατά του- και τα μεγάλα μέσα- για να πείσει για τη σοβαρότητα του ντοκιμαντέρ του. Όπως διατείνεται, η εντολή για τη συνεργασία της Γουατεμάλας ήρθε κατευθείαν από τον πρόεδρο Αλβάρο Κολόμ, την ύπαρξη των απόρρητων κωδίκων του Μεξικού πληροφορήθηκε από τον πρώην πρόεδρο και οικογενειακό του φίλο, Βισέντε Φοξ, ενώ του πήρε τέσσερα χρόνια για να πάρει την τελική συγκατάθεση από τον σημερινό πρόεδρο Φελίπε Καλντερόν.
Αναμένουμε εναγωνίως...

Σοφία Βεργοπούλου
Πηγή ΑΠΕ