ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Η Δικαιοσύνη ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ τη Μάνη από τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Όταν Η Μάνη κινδυνεύει ΔΕΝ υπάρχει άμαχος πληθυσμός !
ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΥΝΟΜΙΑ» ΤΩΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩΝ ΜΑΝΙΑΤΩΝ Διαφθορά και...ατιμωρησία !
Στις 20 Απριλίου 2009, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, μιλώντας στο 22ο Βορειοελλαδικό Ιατρικό Συνέδριο χαρακτήρισε την «αναξιοκρατία, την ατιμωρησία και τη διαφθορά», ως τις «κύριες αρνητικές καταστάσεις, που ενοχλούν τη δημοκρατία». Σε άλλο σημείο της ομιλία του, ο κ. Στεφανόπουλος επισήμανε: «Ουδείς στην Ελλάδα τιμωρείται», τονίζοντας ότι.....
«η κοινωνία μας έχει παρακμάσει. Και μαζί με την κοινωνία πάσχει η πολιτική, η δικαιοσύνη, η δημόσια διοίκηση».
Έστω με λίγη καθυστέρηση ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τις διαπιστώσεις του δημοσίως. Αυτές τις διαπιστώσεις που έχει κάνει ο μέσος Έλληνας εδώ και πολλές δεκαετίες!
Όμως, τώρα «ο κόμπος έφτασε στο χτένι» και «δεν πάει άλλο»!
Διότι, στην περίπτωση της Μάνης δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με απλή διαδικασία διαφθοράς, επιορκίας, σαπίσματος της διοίκησης. Εξ αιτίας αυτών των γεγονότων επιχειρείται ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ, χειρότερη από αυτήν της Σφαγής της Σμύρνης.
Όταν το Ελληνικό Κράτος –και όχι ένας τυχαίος ιστορικός ή ιστοριοδίφης- με την ανοχή και τις ευλογίες της επίσημης κυβέρνησης ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ το ΑΙΜΑ και τις ΘΥΣΙΕΣ των προγόνων μας φέρνον-τας Τούρκους στη Μάνη (!!!) τότε «κάτι αλήθεια συμβαίνει εδώ»!
Όταν η ΑΝΟΧΗ μας επιτρέπει σε όλους αυτούς να εξακολουθούν να κατέχουν αξιώματα και να πληρώνονται από το κοινωνικό σύνολο στου οποίου την Ιστορία, τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και, κυρίως, στις ΘΥΣΙΕΣ των προγόνων του, εξακολουθούν να ασελγούν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ, τότε η κοινωνία μας έχει προσβληθεί σοβαρά και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ.
Όταν εξακολουθούν να απολαμβάνουν αξιωμάτων και προνομίων παπαγαλάκια των ως άνω, εφιάλτες που εισάγουν από ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ νοσηρά μικρόβια άλωσης της ΜΑΝΗΣ ΜΑΣ, τότε η σήψη έχει φτάσει δίπλα από τα σπίτια μας!
Αν όμως θέλουμε να έχουν καλλίτερο μέλλον τα παιδιά μας, να είναι υπερήφανα –όπως εμείς- για την Αγέρωχη Μάνη μας, οφείλουμε να αντιδράσουμε. Να πούμε με κάθε φωνή και κάθε μέσον νέο «ΌΧΙ» στους υβριστές, πλαστογράφους γραικύλους, που προσπαθούν να δώσουν τουρκικά διαβατήρια σε ποιους, ΣΕ ΕΜΑΣ, τους Μανιάτες!
Να αντιδράσουμε με κάθε μέσον, με κάθε τρόπο σε αυτή τη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

H EYNOMIA