ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Τα σύγχρονα «βυζαντινά κατακάθια» της πολιτικής.

Για να λέμε τα πράγματα με τα όνομα τους!
Παπανδρέου, Βενιζέλος και απ ότι φαίνεται και ο Λουκάς Παπαδήμος, ζήλεψαν την δόξα των Βυζαντινών. Για όσους δεν γνωρίζουν, στο Βυζάντιο, όταν οι Αυτοκράτορες ένοιωθαν την οργή του λαού, θέσπιζαν εξοντωτικούς νόμους για να τιμωρήσουν τους πολίτες που … αγανακτούσαν!
Διάβασα λοιπόν σήμερα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» ότι ετοιμάζονται, να μετατρέψουν από πλημμέλημα σε κακούργημα, το γεγονός ότι κάποιος χρωστά πάνω από 5.000 ευρώ στο Δημόσιο!!!
Προφανώς διότι θέλουν να «χώσουν» στη φυλακή τους μισούς Έλληνες!
Θα βρεθούν λοιπόν κάποια παπαγαλάκια που προπαγάνδιζαν μέρες τώρα την αποτυχία της Κυβέρνησης να μαζέψει χρήματα, και θα πουν καλά να πάθουν οι μπαταξήδες που δεν πληρώνουν τα χρέη τους!
Πρόκειται για όσους φυσικά, πλήρωναν τα χρέη τους, κλέβοντας και λεηλατώντας τον Δημόσιο κορβανά, υπό την ανοχή, όλων αυτών που θεσπίζουν τέτοιους Βυζαντινούς νόμους!
Από πού κι ως που, ποινικοποιείται το «επιχειρείν» εν έτη 2011 ;;;
Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι όπως πχ η δήμευση κινητών και ακινήτων των χρεωφειλετών ; Φυσικά και υπάρχει τέτοια δυνατότητα! Αλλά δεν το κάνουν πολύ απλά διότι μια τέτοια εξέλιξη, θα έφτανε αργά ή γρήγορα και στους … σύγχρονους Βυζαντινούς !
Από πού κι ως που θα τολμήσουν να κλείσουν ένα «μπατιράκι» στη φυλακή, όταν αυτοί οι ίδιοι έχουν δια νόμο ασυλία, για ΟΟΟΟΟΛΑ τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει;;
Από πού κι ως που, αυτοί που διέλυσαν τα πάντα σε τούτη εδώ τη χώρα, θα αποφασίσουν ότι κάποιος που απέτυχε στις δραστηριότητές του, είναι άξιος για φυλακή!
Αξιοι για φυλακή, είναι όλοι αυτοί που καταλήστεψαν τα ταμεία, και με την ανοχή των σύγχρονων Βυζαντινών, ζουν ακόμη ελεύθεροι κι ωραίοι, «τρώγοντας» τα κλεμμένα!
Κι όλα αυτά δεν θα σας τα έγραφα ΠΟΤΕ αν έστω και ένας πολιτικός έμπαινε φυλακή για τις μίζες που έλαβε!
Αν έστω και ένα σύγχρονο «βυζαντινό κατακάθι» της πολιτικής, τιμωρούνταν με ανάλογες ποινές φυλάκισης, για τα λάθη που έκανε στην άσκηση της πολιτικής και μας κόστισαν εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ!
Οι κατασχέσεις σύμφωνα με το νόμο και συνεπώς και η τιμωρία των φοροκλεπτών, γίνονται στο όνομα του Ελληνικού Λαού!
Νομίζει κάποιο από τα σύγχρονα Βυζαντινά κατακάθια, ότι έχει την εντολή του Ελληνικού λαού, να φυλακίζει πολίτες για χρέη στο Δημόσιο; Ένα Δημόσιο που καταληστεύτηκε από τις επιλογές των Κυβερνώντων;
Στο όνομα λοιπόν του Ελληνικού Λαού, ας έχουν υπόψη τους, ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες και με τέτοιους νόμους δεν θα φοβίσουν απολύτως κανέναν έτσι ώστε να παρατείνουν την παραμονή τους στα έδρανα της εξουσίας!
Ο ιστός μεταξύ πολιτείας και πολιτών έχει κοπεί ήδη, με ευθύνη των ... πολιτικών!!

2 σχόλια:

  1. Κάποιες στιγμές αν και κρατούν όσο κρατεί μια σκέψη το πέρασμα τους μια ζωή μπορεί να σημαδέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακούργημα να θεωρηθεί το βουλευτικό επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ