ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

~ Η ΓΝΩΣΗ ΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ~

'Eξω από κόμματα και πολιτικές προτιμήσεις,,,, το πρόβλημα των σχολικών βιβλίων το βιώσαμε όλοι, η χρονιά τελειώνει και σύντομα θα βρεθεί πάλι μπροστά μας,,,, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί..... η Elena Protopapa , ο Theodoros Pitikaris και εγώ μετά από μία συζήτηση που είχαμε όσον αφορά αυτό,,,, είπαμε να ξεκινήσουμε μία προσπάθεια,,,, χρειαζόμαστε την βοήθεια ΟΛΩΝ !!!


Σκοπός του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ είναι να μαζευτούν βιβλία, σχολικά βοηθήματα και γραφική ύλη,,,, η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, έξω από κοινωνικά στρώματα, πολιτικές πεποιθήσεις και κομματικά συμφέροντα,,,, Τα παιδιά είναι η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ , ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,,,, έχουμε χρέος και καθήκον απέναντι τους να τα στηρίξουμε με κάθε τρόπο,,,, βιώνουν μία άνευ προηγουμένου εξαθλίωση και ανέχεια ,,,, ο καθένας μας επιβάλλεται να βοηθήσει όπως μπορεί,,,, εμείς << ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ (ΒΙΒΛΙΑ) από ολόκληρη την Ελλάδα >> !!!

Φέτος λοιπόν, αντί τα σχολικά βιβλία και τα βοηθήματα να καταλήξουν σε κάδους ανακύκλωσης, ας δωθούν στα χέρια των παιδιών της επόμενης χρονιάς !!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!
http://www.facebook.com/groups/183477798437496/


η υπογράφουσα
Κουτσιλέου Κ. Μαργαρίτα