ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΘΛΙΒΕΡΟΥΠΟΛΗ του ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Και έδωσε πάρα πολλές φορές ο πειραϊκός λαός την ψήφο του στο Βασίλη Μιχαλολιάκο για να έχει εξουσία. Και οι διαπιστώσεις είναι ότι το ύψος του και η εμφανισιακή λεβεντιά του είναι αντιστρόφως ανάλογη με τα πεπραγμένα του, σαν δήμαρχος του Πειραιά έκανε τα πάντα, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, για να γίνει το πιο αντιπαθές πρόσωπο της πόλης δείχνοντας τον πραγματικό του χαρακτήρα. Η καθημερινότητα στην πόλη δείχνει τις ελλείψεις, τις παραλείψεις και την ανικανότητα του δημάρχου να ασκήσει σωστά τα καθήκοντα του. Έχει καταντήσει το δημοτικό συμβούλιο σύλλογο αλληλοσυγχαιρομένων.
Ο κεντρικός και εμπορικότερος δρόμος του Πειραιά η Ηρώων Πολυτεχνείου είναι πλέον ένα απέραντο Parking με αποτέλεσμα πολλές φορές να χρειάζεσαι μισή ώρα για να την διασχίσεις. Στα περισσότερα κεντρικά σημεία της πόλης και ιδιαίτερα στα φανάρια ανθεί το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών με κύριο εμπόρευμα τα άνθη πλήττοντας τα μαγαζιά της πόλης που πρέπει να πληρώνουν, υπέρογκο ΦΠΑ και αδικαιολόγητα δημοτικά τέλη εφόσον ο δήμος δεν λειτουργεί και η δημοτική αστυνομία είναι ανίκανη να περιορίσει και να εξαλείψει το πρόβλημα διαιωνίζοντας το φαινόμενο. Η αρχή της οδού Φίλωνος και το τέλος της Ευαγγελιστρίας είναι πλέον νεκροταφείο αυτοκινήτων και μηχανών δυσκολεύοντας τη ζωή και των περιοίκων αλλά και των δεκάδων εργαζομένων στην πόλη. Επίσης υποβαθμίζεται έτσι μια περιοχή που βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο της πόλης. 
Στο ήδη επιβεβαρυμμένο πρόβλημα των θέσεων στάθμευσης προστίθεται και η ασυδοσία μερικών καταστηματαρχών που θεωρώντας ότι ο δρόμος αποτελεί προσωπική τους περιουσία κρατούν ιδιωτικά parking με διάφορα εμπόδια πολλά ακόμη και επικίνδυνα για πεζούς και οδηγούς, εφόσον δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, παρόλες τις καταγγελίες που γίνονται καθημερινά. 
Διαμάντι στη μέχρι τώρα θητεία του δημάρχου είναι και η δημοτική πινακοθήκη που ανοίγει όποτε… θυμηθεί να πάει ο υπάλληλος και έχει κέφια ή όποτε είναι να γίνει εκδήλωση υπέρ της εξάντλησης των πόρων του δήμου με πλούσιους μπουφέδες. 
Επίσης μάλλον πρέπει να έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τα λουλούδια και ειδικά με τα κυκλάμινα με τα οποία γέμισε όλη την πόλη μέσα στο καταχείμωνο στολίζοντας την για δύο μέρες όσο και αντέχουν στους 5 βαθμούς Κελσίου όλα τα προϊόντα θερμοκηπίου, επίσης τώρα που άνοιξε ο καιρός και οι άνθρωποι αποφασίζουν να αγοράσουν και κάνα ανθισμένο γλαστράκι και βλέπουν τα ανθοπωλεία και κόσμο και ευρώ, ο λατρεμένος δήμαρχος κάνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ανθοκομική έκθεση λίγο πριν την Πρωτομαγιά με υποτιθέμενους παραγωγούς ανθέων και χωρίς την έκδοση αποδείξεων ή τιμολογίων εν αντιθέση με τους καταστηματάρχες. 
Είναι ο μόνος δήμαρχος που αυτοαποκαλείται Ισόβιος στην Ελλάδα και που αντί να προσπαθεί να εξαλείψει το παραεμπόριο το δημιουργεί.
 Άξιος ο μισθός σου Δήμαρχε! Μετέτρεψες τον ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΙΑ μας από μία ΠΟΛΗ ΘΡΥΛΟ σε μία Θλιβερούπολη, τώρα απόλαυσέ την!