ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού από 5 – 15 Ιουνίου 2012 για τις νέες γυναίκες


Ένας από τους στόχους του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι η ενημέρωση του γενικού γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure®.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Αγώνα Greece Race for theCure® 2011 που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®, διατίθενται για ένα Πρόγραμμα Ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες, ηλικίας 20 – 39 ετών. Η ενημερωτική καμπάνια θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και έχει ως βασικό μότο «Είσαι γυναίκα 20 έως 39 ετών; Μην έρθεις μαζί μας!».
Στόχοι Προγράμματος:

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνίσουμε κάθε γυναίκα αυτής της ηλικίας ότι ο καρκίνος του μαστού την αφοράκαθώς τα ηλικιακά όρια εμφάνισης της νόσου έχουν μειωθεί. Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης από χειρουργό μαστού για εννέα ημέρες, από τις 5 έως τις 15 Ιουνίου 2012.

Ραντεβού για εξετάσεις:

Οι γυναίκες ηλικίας 20 έως 39 ετών, μπορούν να τηλεφωνούν στους Συλλόγους «Άλμα Ζωής», για να κλείνουν το ραντεβού τους για την δωρεάν κλινική εξέταση.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Αθήνα 210 8 253 253

Πάτρα 2610 22 22 74

Θεσσαλονίκη 2310 28 51 83

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 έως τις 7 το απόγευμα, από Χειρουργούς μαστού, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).

Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ).

Πηγή: thebest.gr

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικη κινηση και πρωτοβουλια!!! Τρομερη βοηθεια!! Αλλα γιατι οχι και στη Λαρισα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ