ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2012


Εκλογές για να καθαρίσει ο Κόπρος του Αυγεία
Το μεγάλο κόλπο και πως το στήνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, τα μίντια και τα δύο υπερχρεωμένα στις τράπεζες κόμματα!
Γιώργος Αδαλής 
aegeantimes.gr
αρχική καταχώρηση στις 14/5/2012, 14:06
τελ. ενημέρωση 14/5/2012

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ήταν το Βέλγιο ακυβέρνητο και ο διεθνής Τύπος, έκανε «υπομονή»!

ΔΕΚΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ καταστράφηκαν στην Δανία και ο διεθνής τύπος έκανε σα να μην συνέβη τίποτε!
ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ αντιμετωπίζει η Πορτογαλία, αλλά ο διεθνής τύπος, δεν μπαίνει στον κόπο να ρωτήσει καν τον Πορτογάλο Ευρωπαίο επίτροπο Μανουέλ Μπαρόζο τι συμβαίνει στη χώρα του και παρουσιάζουν το πρόγραμμα εξυγίανσης ως επιτυχημένο!!
Το Βέλγιο και η Δανία αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα απ ότι αντιμετώπιζε η Ελλάδα πριν την κρίση, ενώ η Πορτογαλία είναι γνωστό ότι «προστατεύεται» ως κόρη οφθαλμού από τον Μπαρόζο, που ήταν ο πρώτος που έριξε την πέτρα κατά της Ελλάδος πριν δυο χρόνια, πολύ απλά διότι η Γερμανία είχε βάλει την Πορτογαλία να αγοράσει τόσα πολλά Ελληνικά Ομόλογα, που καθιστούσαν τη μικρή αυτή χώρα, νούμερο ένα δανειστή της Ελλάδας!


To Spiegel για λογαριασμό της bundesbank και το BBC για λογαριασμό της Nuberger Bergman (οίκος Ρόθτσάιλντ) που είναι ο νούμερο ένα επενδυτής στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και μεγαλο-ιδιοκτήτης της Τράπεζας Ελλάδος, εμφανίζουν την Ελλάδα ότι είναι υπό καταστροφή γιατί η κάλπη δεν έδειξε αυτοδυναμία της ΝΔ ή άλλη μια Κυβέρνηση «έκτρωμα» ΠΑΣΟΚ & ΝΔ!


Φαντάζομαι τα πρωτοσέλιδά τους αν πάμε ξανά σε εκλογές!
Οι Νεφελίμ θα καταστρέψουν την Ακρόπολη, οι Ελοχίμ θα καταλάβουν το Κοινοβούλιο, ο Αιγύπτιος Θεός Αμόν Ρα θα διαλύσει τις ένοπλες δυνάμεις μας και στο τέλος οι Αρειανοί θα κατακτήσουν την Ελλάδα μετά από δέκα μέρες σκληρών μαχών!!!


Είναι προφανές, ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι , συνεπικουρούμενοι από «σοβαρά» Ευρωπαϊκά μίντια, έχουν κυριολεκτικά ξεσαλώσει γιατί ο λαός δεν τους έκανε το χατίρι, και σήμερα που βλέπουν ότι το «παραμύθι» τους δεν περνάει, χρησιμοποιούν ότι πιο ανόητο, φαιδρό υπάρχει, για να εξευτελίσουν διεθνώς τη χώρα μας!


Δεν λένε φυσικά, ότι οι δαπάνες του Ελληνικού κράτους ετησίως είναι περίπου 100δις ευρώ και τα έσοδά του κάπου στα 87 δις!
Αν από τις δαπάνες αφαιρέσουμε τα 13 δις ευρώ που πληρώνουμε κάθε χρόνο σε τόκους των επαχθών δανείων, τότε το Κράτος μας έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και συνεπώς δεν μπορούν να εκβιάσουν άλλο
!


Αν εκεί διαπραγματευτούμε και την κεφαλαιοποίηση των τόκων το Ελληνικό κράτος θα αποκτήσει πλεόνασμα, πράγμα που θέλουν να το αποφύγουν ως ο διάολος το λιβάνι γιατί ξαφνικά η Ελλάδα θα αποκτήσει μια υγιή κρατική οικονομία!


Αυτό είναι όλο το ζήτημα!
Τόσο απλό!
Όλα τα υπόλοιπα, αποτελούν παράγωγα της πολιτικής που άσκησε –κυρίως- το ΠΑΣΟΚ και είχε ως αποτέλεσμα τη διόγκωση αυτή της κατάστασης προς όφελος των δανειστών, που έφτασαν σε σημείο να τοποθετήσουν ακόμη και πρωθυπουργό μαριονέτα του τραπεζικού συστήματος, ο οποίος μεσούσης της φάσης των διερευνητικών εντολών, διέρρευσε ένα non paper για την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας, μήπως και φοβίσει τους Καμμένο, Τσίπρα και Κουβέλη, και αναγκάσει τον τελευταίο να μετατραπεί στον «Καρατζαφέρη» της Αριστεράς, και γίνει επιτέλους άλλη μια εξαμβλωματική κυβέρνηση με χορηγό τους Δανειστές μας και την Μέρκελ!


Είναι ντροπή να βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα, διάττοντες αστέρες της πολιτικής του Μνημονίου και να λένε ότι δεν θα έχουμε να πληρώσουμε συντάξεις! Τα ίδια έλεγαν τέσσερις φορές στο παρελθόν και όταν διαψεύστηκαν, δεν βρέθηκε ούτε ένας τηλε-δημοσιογράφος να τους επαναφέρει στην τάξη!


Και τέλος, εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη, να χαίρονται τον Πάγκαλο που για άλλη μια φορά στέφθηκε πρωταθλητής της πολιτικής οσφυοκαμψίας , με την δήλωσή του, «οι καημένοι οι γερμανοί δεν θα πληρώνουν άλλο τα χρέη της Ελλάδας»!


Πρόκειται για μνημείο πολιτικής αναλγησίας και εξευτελισμού του ιστορικού κινήματος του ΠΑΣΟΚ, από έναν άνθρωπο που δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να δίνει λαβές στο διεθνές στερέωμα, για να περνά η προπαγάνδα των τοκογλύφων και των τραπεζιτών, που ως γνωστόν, «λάδωναν» το κόμμα του για να αγοράζει η Ελλάδαμπαταρισμένα υποβρύχια και ότι άλλο είχε η Γερμανική αγορά και δεν το έπαιρνε κανείς!


Πόσο υπολογίζει ο Βενιζέλος ότι στοίχισε στο ΠΑΣΟΚ η δήλωση αυτή Πάγκαλου; Να του απαντήσω λοιπόν! Λίγο κάτω από 100.000 ψήφους! Τόσους θα χάσει στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν τον Ιούνιο, για να καθαρίσει επιτέλους από τη χώρα μας ο Κόπρος του Αυγεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ