ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ και ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Νέα πρόσωπα πλαισιώνουν τις τάξεις, αλλά και τα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. προσχώρησε και θα κατέλθει στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών ο κ. Γεωργαντζόγλου Νίκος, Πρόεδρος της ΚΑΕ –ΑΕΚ. Ο κ. Γεωργατζόγλου έχει σπουδάσει Διοίκηση Ναυτιλιακών Σπουδών και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αθλητική Δημοσιογραφία και σήμερα διευθύνει Ναυτιλιακή εταιρία.

Επίσης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. του κ. Καψοκαβάδη Αλέξανδρου, καθηγητή Καλών Τεχνών.

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την προσχώρησή στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. και την κάθοδο στα ψηφοδέλτια του κόμματος, πρώην στελεχών της ΔΗ.ΣΥ. και της Ν.Δ.,

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η προσχώρηση και η κάθοδος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, του κ. Σπύρου Ταμήλια, ο οποίος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, είχε κατέλθει υποψήφιος στην ίδια Περιφέρεια με το ΔΗ.ΣΥ. Ο κ. Ταμήλιας είναι Πολιτικός Επιστήμων, έφεδρος αξ/κος Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών και έχει εργαστεί 35 χρόνια στην εκπαίδευση (ΚΕΣ Ερευνών Ψυχολογίας).

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε την προσχώρηση στο κόμμα από τη Ν.Δ. και την κάθοδό της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της κυρίας Τσάρου- Σωτηροπούλου Ελισάβετ, Δικηγόρου, πτυχιούχου Πολιτικών Επιστημών.Η κυρία Τσάρου – Σωτηροπούλου, ήταν Υπεύθυνη Επιτροπής Κρητών της Ν.Δ, μέχρι την προσχώρησή της στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ.

πηγή: www.neolaialaos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ