ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ EFD ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Σειρά επαφών και διαβουλεύσεων με βουλευτές και παράγοντες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εξ αιτίας της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος επισκέφθηκε την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομάδας για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία (EFD) κ. Νάϊτζελ Φάρατζ, παρέθεσε γεύμα εργασίας στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο άνδρες συζήτησαν τη γενικότερη κατάσταση που δημιουργεί η κρίση χρέους στην Ευρώπη και την Ελλάδα.
Στο γεύμα παρακάθησε ο Γεν. Διευθυντής της ομάδας κ. Εμανουέλ Μπορντέζ και οι ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Κα. Ν. Τζαβέλα και κ. Ν. Σαλαβράκος.

Οι δύο Πρόεδροι, Καρατζαφέρης και Φάρατζ, αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις δυνατότητες βελτίωσης της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, ενώ από πλευράς του ο κ. Φάρατζ, ως εκπρόσωπος της Ομάδας των βουλευτών, δεσμεύτηκε ώστε να συμβάλλει αποτελεσματικά στην προώθηση των θεμάτων αυτών.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, ευχαρίστησε τον κ. Φάρατζ για την συνδρομή του στην αντιμετώπιση της κρίσης και χαρακτήρισε ιδιαιτέρως εποικοδομητικές τις απόψεις του επικεφαλής της Ευρω-ομάδας.

Ανακοινώθηκε επίσης, ότι ο κ. Φάρατζ θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε ειδική ημερίδα που θα οργανώσει ο ΛΑ.Ο.Σ. τον Σεπτέμβριο, με γενικό θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης και της Ελλάδος».

πηγή: www.neolailaos.gr