ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΣΤΗΝ RAPORTO

H εβδομαδιαία εφημερίδα RAPORTO δημοσιεύει σήμερα την συνέντευξη του Υποψήφιου Βουλευτή Α' Πειραιώς και Νήσων (ΛΑ.Ο.Σ.) ΠΕΤΡΟΥ Στ. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ.

 Η συνέντευξη έχει ως ακολούθως:

1. Γιατί επιλέξατε τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό για να είστε υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά και Νήσων;

Θεωρώ οτι η συμπαράταξη των πατριωτικών δυνάμεων, είναι ο τρίτος πόλος της πολιτικής δράσης και διαχείρισης της εξουσίας.
Η Εθνική ενότητα είναι απαραίτητη ώστε να αντιμετωπιστεί ο άκρατος φιλελευθερισμός, οι επικίνδυνες ακρότητες του νεοφασισμού και ο σταλινικός ή αναρχίζοντας κομουνισμός.
Χρειάζεται πατριωτικός παρεμβατισμός, για να φτιάξουμε ένα Έθνος- Κράτος που να ανήκει στους Έλληνες.
2. Ακούγεται οτι ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα καταφέρει να μπει στη Βουλή.

Αυτό μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί . Ο ΛΑ.Ο.Σ. θα είναι ισχυρότατος στη νέα Βουλή που θα προκύψει απο τις εκλογές της 6ης Μαϊου.
Οι συνεχείς δημοσκοπικές αποτυπώσεις όλης αυτής της περιόδου δείχνουν οτι ο ΛΑ.Ο.Σ. θα έχει ισχυρότατη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Οι ΄Ελληνες θα ψηφίσουν με σύνεση, αποφεύγοντας επικίνδυνες ακρότητες, που θέτουν σε κίνδυνο την ουσία της δημοκρατίας και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου.
Η συνέπεια και η σταθερότητα των θέσεων του ΛΑ.Ο.Σ. και του Γιώργου Καρατζαφέρη, εγγυώνται την πολιτική ομαλότητα που απαιτείται για την σωστή διακυβέρνηση της χώρας.

3. Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να μην κερδίζει αυτοδυναμία στις εκλογές. Τι φταίει κατά την άποψή σας;

Η αποστροφή του ελληνικού λαού απο τα κόμματα που μας οδήγησαν σε πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο, θα εκφραστεί στη κάλπη.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φέρουν ακέραια την ευθύνη και τώρα θα πληρώσουν το τίμημα των ανεύθυνων πολιτικών που εφήρμοσαν και των επίορκων λειτουργών που εξέθρεψαν. Έχουν την ευθύνη για το ενάμισυ εκατομμύριο νέους ανέργους, για την ελλιπή ασφάλεια του πολίτη, για το απαράδεκτο σύστημα υγείας και για τη διαλυμένη παιδεία.

4. Πώς βλέπετε το γεγονός οτι ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και αποδοκιμάζει τους πολιτικούς;

Η αγανάκτιση των πολιτών είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη. Αντιλαμβάνονται ποιοί μας οδήγησαν ως εδώ. Γνωρίζουν ποιοί φταίνε και θέλουν να τους τιμωρήσουν. Όμως στη δημοκρατία η απόλυτη τιμωρία είναι η αποδοκιμασία στην κάλπη. Ο δικαιολογημένος θυμός οδηγεί πολλές φορές σε ακρότητες που δεν έχουν θέση στις δημοκρατίες.

5. Τι μηνύματα λαμβάνετε απο τους πολίτες του Πειραιά, είναι θετικά για το πρόσωπό σας;

Με τους πολίτες του Πειραιά συμπορευτήκαμε για πολλά χρόνια. Η σχέση μου με τους Πειραιώτες ξεπερνά τα κόμματα και τους μηχανισμούς.
Με εξέλεξαν πρώτο βουλευτή Πειραιά και Νήσων της ΝΔ για 8 χρόνια. Πήρα το 19% του Πειραϊκού λαού πρόσφατα στις Δημοτικές εκλογές.
Μαζί συνεχίζουμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που καλλιεργήθηκε μέσα απο αγώνες και πάλη για τα προβλήματα του αγαπημένου μας Πειραιά, έχοντας αυτή φορά και την ευθύνη να εφαρμόσουμε μια εθνική στρατηγική επιβίωσης του Ελληνισμού.

6. Για ποιούς λόγους θεωρείτε οτι ο κόσμος πρέπει να επιλέξει τον Πέτρο Μαντούβαλο για να τον εκπροσωπήσει στο Κοινοβούλιο;

Δεν πρόδωσα ποτέ τον Πειραιά και την εκλογική περιφέρεια. Απ΄όποια θέση ευθύνης κι αν βρέθηκα. Ήμουν και θα είμαι πάντα δίπλα τους. Κι εκείνοι με στήριξαν ακόμη και σε δύσκολες στιγμές και τους ευχαριστώ. Η σχέση μου με τους Πειραιώτες είναι σχέση αμφίδρομης αγάπης και αλληλοκατανόησης.
Οι πολίτες δεν χρειάζονται απο εμένα κούφια λόγια και υποσχέσεις, γιατί γνωρίζουν ποιός μπορεί να τους εκπροσωπήσει καλύτερα. Επιλέγουν και στηρίζουν πρόσωπα!


πηγή http://www.mantouvalos.gr/  _ RAPORTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ