ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Μήνυμα δικαίου η απελευθέρωση του 24χρονου

Μήνυμα δικαιοσύνης ασφάλειας και ελευθερίας για κάθε Έλληνα έστειλε η δικαιοσύνη με τη γενναία και έντιμη απόφαση της να αφήσει ελεύθερο υπό περιοριστικούς όρους τον 24χρονο Έλληνα που αναγκάστηκε να πυροβολήσει σε νόμιμη άμυνα τον Αλβανό διαρρηκτή. Πάλι καλά που βρέθηκαν δικαστές οι οποίοι άκουσαν τη φωνή του δίκιου και της αγωνίας του λαού γιατί μέχρι τώρα μας είχαν συνηθίσει να προφυλακίζουν απλούς Έλληνες οικογενειάρχες που αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν υπερασπιζόμενοι την οικογένεια τους, χωρίς να έχουν σκοπό να σκοτώσουν κανέναν.
Ας εκλάβουμε αυτή την ιστορική απόφαση των Ελλήνων δικαστών ως απαρχή για να ξυπνήσει ολόκληρο το ελληνικό κράτος από το μακροχρόνιο λήθαργο του και να κηρύξει πόλεμο με όλα τα μέσα εναντίον του εγκλήματος. Να λυθούν τα χέρια της αστυνομίας, από τους περιοριστικούς νόμους που έκαναν κάποιοι δήθεν προοδευτικοί υπουργοί, οι οποίοι στην ουσία ήταν αυτοί που αποθράσυναν περαιτέρω τους ξένους μπουκαδόρους που σφάζουν, βιάζουν λεηλατούν και σκοτώνουν. Μόλις χτες είχαμε άλλες δυο ηλικιωμένες θύματα ανθρωπόμορφων κτηνών που τις σκότωσαν με δεκάδες μαχαιριές. Άρα ο πόλεμος κατά του εγκλήματος πρέπει να αναβαθμιστεί σε επίσημη πολιτική εκτάκτου ανάγκης με συμμετοχή όλων των Σωμάτων που διαθέτει το ελληνικό κράτος εάν η αστυνομία δεν επαρκεί.

Δεν είναι καθόλου αντιδημοκρατικό το έχουμε δει ακόμη και στη σύγχρονη υπερδημοκρατία των ΗΠΑ να βγάζουν στο δρόμο και την ένοπλη Εθνοφρουρά για να ενισχύσει την αστυνομία. Κάθε μέρα που χάνεται συνάνθρωπος μας από εγκληματία οιασδήποτε εθνικότητος θα πρέπει να στέλνουμε διπλό έμπρακτο μήνυμα ότι από δω και πέρα τέλειωσαν τα ψέματα: Ή εμείς θα ζήσουμε ή αυτοί.

ο υπογράφων
Θέμος Αναστασιάδης

πηγή :http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=202865

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ