ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Γερμανική προέλαση στην Ευρώπη! Το Βερολίνο στέλνει τελεσίγραφο και στη Μαδρίτη


Μιλάμε πλέον για “γερμανική προέλαση”. Αν εξαιρέσουμε τα στρατεύματα όλα τ΄ άλλα έχουν πια αρχίζει να επιβεβαιώνουν ότι ζούμε “πόλεμο” στον οποίο η Γερμανία ζητά “υπογραφές παράδοσης” χωρών.

Επικαλούμενο γερμανικές πηγές, το Reuters μετέδωσε ότι μέσα στις επόμενες 72 ώρες η Μαδρίτη θα μπει σε μηχανισμό στήριξης. Η κυβέρνηση Ραχόι όμως, δεν ξέρει τίποτα. Ή έτσι λέει...

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters το Σάββατο θα γίνει έκτακτο Eurogroup μέσω τηλεδιάσκεψης και μετά η Μαδρίτη θα καταθέσει αίτημα για να λάβει χρηματοδότηση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο πληροφορίες των ευρωπαίων αξιωματούχων και μίας γερμανικής πηγής.

Η Ισπανία λένε οι πληροφορίες θέλει να μπει στο μηχανισμό,αλλά τα μηνύματα από το Βερολίνο έχουν τη μορφή τελεσίγραφου.”Μπαίνετε,υπογράφετε μνημόνιο,τελειώσατε

”

Το αίτημα θα κατατεθεί έπειτα από τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών των χωρών της ευρωζώνης το Σάββατο, δήλωσαν οι δύο ευρωπαίοι αξιωματούχοι.


"Η ανακοίνωση αναμένεται για το απόγευμα του Σαββάτου", δήλωσαν οι αξιωματούχοι, σύμφωνα με το Ρόιτερς, το οποίο αναφέρει ότι δεν κατόρθωσε να έλθει σε επαφή με αξιωματούχους της ισπανικής κυβέρνησης για να εξασφαλίσει τον σχολιασμό της πληροφορίας.

Μόνο που λίγη ώρα μετά το τηλεγράφημα, που φυσικά έκανε το γύρο του κόσμου αφού η Ισπανία είναι πια το πιο hot θέμα και εκείνη που αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την ευρωζώνη, η κυβέρνηση Ραχόι διέψευσε τα πάντα. 
Εκπρόσωπος της ισπανικής κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι δεν έχει γνώση περί επικείμενης ανακοίνωσης σχετικά με την διάσωση των ισπανικών τραπεζών και επανέλαβε την δήλωση του Ισπανού πρωθυπουργού ότι θα περιμένει τα αποτελέσματα του ελέγχου των τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας.
 

 πηγή: http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=15105