ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Δικάζεται την Δευτέρα ο Ηλίας Κασιδιάρης


Καταζητούμενος είναι από χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά το ξυλοδαρμό σε ζωντανή μετάδοση της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί άλλη μία σοβαρή κατηγορία, και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα – συνέργεια σε ληστεία εκτός της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου το 2007 -, για την οποία αναμένεται να δικαστεί τη Δευτέρα από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής στη δίκη αυτή, Κλειώ Παπαπαντολέοντος και Μαρίνα Δαλιάνη, οι οποίες εκπροσωπούν τον παθόντα Κων/νο Διαλυνά , σε γραπτή δήλωσή τους εκφράζουν την ανησυχία τους «για την ομαλή διεξαγωγή της δίκης και την ελπίδα ότι οι δημοκρατικοί θεσμοί θα μπορέσουν να προστατεύσουν τον παθόντα και την πανεπιστημιακή κοινότητα που έγινε μάρτυρας του επίδικου συμβάντος, ώστε η Δικαιοσύνη να μπορέσει απρόσκοπτα να επιτελέσει το έργο της».

Με αφορμή τα όσα θλιβερά συνέβησαν στη χθεσινή εκπομπή του ΑΝΤ1, οι δύο συνήγοροι αναφέρουν: «Στις 6 Ιουνίου 2012 και ημέρα Τετάρτη ενώπιον του Β΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών είχε προσδιοριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Κασιδιάρη για τα αδικήματα της απλής συνέργειας σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία σε βάρος του εντολέως μας Δόκτορος Κων/νου Διαλυνά που έλαβαν χώρα στο χώρο του Πανεπιστημίου Αθηνών στις 24.10.2007. Η εκδίκαση της υπόθεσης διακόπηκε για την 11η Ιουνίου 2012.

Ο κατηγορούμενος σε ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσής του προσπάθησε να υποβαθμίσει το επίδικο συμβάν ισχυριζόμενος ότι το κακούργημα της ληστείας αφορά το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του εντολέως μας και δεν ήταν ληστεία Τράπεζας.
Αναρωτιόμαστε αν ο κατηγορούμενος γνωρίζει ότι το κακούργημα της ληστείας τελείται σε κάθε περίπτωση αφαίρεσης ενός υλικού αντικειμένου με τη βία (όπως εν προκειμένω με μαχαίρωμα και αλλεπάλληλα χτυπήματα με γκλομπ από περισσότερους) και δεν ενδιαφέρει καθόλου η υλική και χρηματική αξία του αντικειμένου.

Σήμερα, με έκπληξη παρακολουθήσαμε τον εν λόγω κατηγορούμενο σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφερόμενος στη δίκη του, να αποκαλεί μάρτυρα κατηγορίας, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Συγκλήτου «ρουφιάνα του ΣΥΡΙΖΑ» και εν συνεχεία να προπηλακίζει και να γρονθοκοπεί με μανία και εκτός κάθε ελέγχου υποψήφιες βουλευτίνες κοινοβουλευτικών κομμάτων και δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα την κίνηση σε βάρος του της αυτόφωρης διαδικασίας.

Εν όψει των θλιβερών αυτών για μία ευνομούμενη πολιτεία γεγονότων, εκφράζουμε την ανησυχία μας για την ομαλή διεξαγωγή της δίκης και την ελπίδα ότι οι δημοκρατικοί θεσμοί θα μπορέσουν να προστατεύσουν τον παθόντα και την πανεπιστημιακή κοινότητα που έγινε μάρτυρας του επίδικου συμβάντος, ώστε η δικαιοσύνη να μπορέσει απρόσκοπτα να επιτελέσει το έργο της».
Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής:Κλειώ Παπαπαντολέων – Μαρίνα Δαλιάνη

ΠΗΓΗ: koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ