ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

10.000 ευρώ σε ΜΚΟ φαντάσματα........


Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Β. Μιχαλολιάκου, Γ. Μελάς, γιος του βουλευτή Α' Πειραιά Παναγιώτη Μελά, όχι μόνο καταψήφισε θέμα που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος, αλλά το κατήγγειλε και ως ύποπτο! Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή έφερε προς ψήφιση την έγκριση επιχορήγησης της Οργάνωσης «Εθελοντική Δράση» με 10.000 ευρώ.

Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Γ. Μελάς είπε ότι έψαξε, αλλά ακόμα και στο διαδίκτυο οργάνωση μ' αυτό το όνομα δεν βρήκε. Διερωτήθηκε λοιπόν ποιος ο λόγος να επιχορηγούνται οργανώσεις-»φαντάσματα», τη στιγμή που υπάρχουν εργαζόμενοι σε δημοτικές επιχειρήσεις που παραμένουν απλήρωτοι.

Την ίδια στάση όμως κράτησε κι άλλη δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας, η οποία μάλιστα ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, η Ζωή Ρούσσου, που δήλωσε ότι ο δήμος έχει την ΚΟΔΕΠ, δηλαδή Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Εθελοντισμού, οπότε δεν χρειάζεται να χρηματοδοτεί κι άλλες. Ρώτησε μάλιστα ποια είναι αυτή η εταιρεία που θέλει ο δήμος να χρηματοδοτήσει, πότε ιδρύθηκε, ποιο είναι το καταστατικό της και ποιος είναι ο πρόεδρός της.

Ο αντιδήμαρχος Τάσος Κάρλες, που πήρε τον λόγο στη συνέχεια, τόνισε πως αν δεν έχει καταστατικό, δεν μπορεί να πάρει χρήματα από τον δήμο. Κάποιος όμως από την πλειοψηφία φώναξε ότι η οργάνωση αυτή είναι ΜΚΟ και έχει καταστατικό από το 2004.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Στ. Διαμαντίδης δήλωσε ότι το καταστατικό της εταιρείας θα παραδοθεί σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους στη μεθεπόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση απαίτησε να αναβληθεί η συζήτηση του θέματος μέχρι να τεθεί στη διάθεση των συμβούλων το καταστατικό της εν λόγω εταιρείας.

Ο δήμαρχος όμως επέμεινε να ληφθεί απόφαση αμέσως, λέγοντας ότι άλλοι άρμεξαν για χρόνια τον ελληνικό λαό με τις ΜΚΟ. Τελικά, το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία και η «Εθελοντική Δράση» θα πάρει τα δέκα χιλιάρικα…

plateiaippodameias

1 σχόλιο:

  1. Σ'όρκιζομαι πως σ'εκτιμω στη μάνα που με γένναγι'αυτό και σε παρακαλώ μην παίζεις με τα 'μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ