ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

ΣΕΞ,,, Νεολαία,,, διαδίκτυο,,,

Κι όταν οι διαπροσωπικές σχέσεις πάνε περίπατο και στατιστικές δείχνουν πως οι νέοι επιλέγουν το διαδικτυακό σεξ από την πραγματική επαφή, τότε μάλλον η επίδραση της τεχνολογίας στον άνθρωπο, θα πρέπει να μας ανησυχεί.

Οι μισοί Έλληνες κάνουν cyber sex, με τα νούμερα χρηστών να αγγίζουν «τρελά» ποσοστά. Έρευνες που διενεργήθηκαν πρόσφατα αποκάλυψαν πως 8 στους 10 άνδρες και 7 στις 10 γυναίκες (αμελητέα η διαφορά), επιδίδονται σε σεξ μέσω διαδικτύου ενώ στο ποσοστό συμπεριλαμβάνονται τόσο νέοι/έφηβοι όσο και παντρεμένοι! Οι ίδιοι παραδέχονται πως χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης.

Η δύναμη του διαδικτύου στρέφει μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου μέσω υπολογιστή ενώ στις δραστηριότητές τους, προστίθεται και η αυτοϊκανοποίηση μπροστά στην οθόνη! Μέσα από τις ιδέες έρευνες μάλιστα που οργάνωσε η Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, προκύπτει και το εξής εκπληκτικό! Το 43% των ερωτηθέντων, έγινε ζευγάρι μέσω διαδικτυακής γνωριμίας σε κοινωνικούς ιστοτόπους!

Νέες έρευνες αποκαλύπτουν ότι το cyber sex είναι πιο συχνό από ποτέ, ειδικά στους φοιτητές. Ωστόσο, αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι πλέον το διαδικτυακό σεξ δεν γίνεται μόνο μέσω υπολογιστή, αλλά και από ένα απλό smartphone! Ειδικοί ερευνητές της Google ανέλυσαν περισσότερα από ένα εκατομμύριο «χτυπήματα» στη μηχανή αναζήτησης και βρήκαν ότι η χρήση του κινητού τηλεφώνου για σερφάρισμα σε σελίδες πορνό είναι αρκετά διαδεδομένη. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

86% των φοιτητών έχουν κάνει εικονικό σεξ

53% μέσω κάμερας

48% μέσω άμεσου μηνύματος

34% μπαίνουν σε σελίδες πορνό από τα κινητά τους περισσότερες από μία φορές το μήνα.

20% χρησιμοποιούν το κινητό τους για να σερφάρουν στο δίκτυο και μπαίνουν σε σελίδες πορνό

5% σερφάρουν στο δίκτυο από τον υπολογιστή τους σε σελίδες πορνό .

πηγή: http://keratsinivoice.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7846.html?spref=fb