ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ_ Ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ ΛΗΘΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερο κακόηθες νεόπλασμα των γυναικών στον δυτικό πολιτισμό και τη δεύτερη αιτία θανάτου από καρκίνο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.

Υπολογίζεται, ότι 1 στις 8 γυναίκες θα διαγνωστεί με καρκίνο μαστού σε κάποια φάση της ζωής της. Στην Ελλάδα η συχνότητά του έχει αυξηθεί επίσης σημαντικά και υπολογίζεται σε 4.500 νέες περιπτώσεις ετησίως.

Κάθε 2,5 εργάσιμες ώρες γίνεται μια νέα διάγνωση, ενώ κάθε 6 εργάσιμες ώρες μια γυναίκα πεθαίνει από καρκίνο του μαστού.

Θέλουμε να αυξηθεί το ποσοστό έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, ώστε να μειωθούν οι θάνατοι από την ασθένεια. Η γνώση είναι το πρώτο βήμα. Θέλουμε κάθε γυναίκα, σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεται να γνωρίζει για τον καρκίνο μαστού, τις ενδείξεις και τα συμπτώματά του και βεβαίως για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσής του. Θέλουμε κάθε γυναίκα να σταματήσει να φοβάται και να ενσωματώσει στην καθημερινότητά τον τακτικό προληπτικό έλεγχο που μπορεί να της σώσει τη ζωή. Θέλουμα να υποκινήσουμε κάθε άνδρα να ρωτήσει την σύζυγο του, μητέρα του, αδερφή του, κόρη του αν εξετάσθηκε κάνοντας τον ετήσιο καθιερωμένο έλεγχο της.

Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στον ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρέπει όμως να θυμόμαστε πάντα << ΟΤΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.....Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΣΙΜΟΣ ΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ... >>,,, δεν θα περιμένουμε τον Οκτώβρη,,, η ΠΡΟΛΗΨΗ για κάθε γυναίκα επιβάλλεται να γίνει ~ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ~

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ :
1ον. ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ
2ον. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ
3ον. ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
Για αυτό θα προσπαθήσουμε μέσα από το blog μας να κάνουμε γνωστές όλες τις δράσεις ενημέρωσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ενημερώνοντας για δωρεάν παροχές και εξετάσεις ανά την Ελλάδα.

Για μας εδώ είναι πολύτιμη η ζωή έστω και ΜΙΑΣ γυναίκας που πρόλαβε και αντιμετώπισε άμεσα τον καρκίνο της,,, ας κάνουμε λοιπόν το πρώτο βήμα και ας φορέσουμε το ροζ κορδελάκι μας,,,

η υπογράφουσα
Κουτσιλέου Κ. Μαργαρίτα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ