ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Το μέλλον, που δεν θα θελε να ζήσει κανείς! Ενα εφιαλτικό σενάριο στο οποίο οδηγούμαστε βήμα-βήμα!


Καλλιεργείται ένα κλίμα ευρείας και εκτός ελέγχου αναταραχής μέσα στους επόμενους μήνες, με αφορμή τα μέτρα των 11,5 δις που θα πρέπει να ληφθούν άμεσα, αλλά και τις επιπτώσεις τους στην καθημερινότητα της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων. Ένα εφιαλτικό σενάριο τρόμου γεννιέται, όπου, σύμφωνα με αυτό, ομάδες της Άκρας Δεξιάς (Χρυσή Αυγή) θα αρχίσουν να συγκρούονται με ομάδες αντι-εξουσιαστών της Άκρας Αριστεράς, δημιουργώντας σκηνικό αποσταθεροποίησης.

Οι συγκρούσεις αυτές θα συμβαίνουν και θα εξελίσσονται στο πλαίσιο ή παράλληλα με απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων ή απελπισμένων πολιτών, που θα βγαίνουν στους δρόμους σε τακτική βάση. Οι δομές του ελληνικού κράτους και ειδικά οι Αρχές και οι υπηρεσίες Ασφαλείας θα καταρρέουν, είτε εξ αιτίας της απόγνωσης των ένστολων από τη ραγδαία μείωση των πενιχρών αποδοχών τους, είτε εξ αιτίας της αδυναμίας του ίδιου του κρατικού μηχανισμού, σε επίπεδο πόρων και μέσω να λειτουργήσει.


Η κυβέρνηση συνασπισμού δε θα χάσει τη σταθερότητά της την ώρα που ψηφίζονται τα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής, ακόμη κι αν αυτά περάσουν απ' το κοινοβούλιο με ένα άρθρο. Θα τη χάσει έναν με δύο μήνες μετά, όταν θα γίνει εμφανές με αφορμή τις συζητήσεις περί του Προϋπολογισμού του 2013 ότι το βάθος της ύφεσης στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την εκρηκτική ανεργία, οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο.

Παράλληλα με τις ταραχές στους δρόμους και στις πλατείες, ισχυρό ενδεχόμενο υπάρχει να συγκροτηθούν τρομοκρατικές οργανώσεις, οι οποίες θα αρχίσουν να δολοφονούν πολιτικούς, κρατικούς λειτουργούς, επιχ/τίες και δημοσιογράφους, που είναι ή θεωρούνται υπαίτιοι για την πορεία της χώρας προς τη χρεωκοπία.

Οι ταραχές στους δρόμους αλλά και οι τρομοκρατικές ενέργειες θα οδηγήσουν την κυβέρνηση συνασπισμού να προχωρήσει σε μια απόφαση που δεν τόλμησε η κυβέρνηση του Καραμανλή το 2008: Να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση πολιορκίας και να ζητήσει τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας και των δυνάμεων Τάξης που διαθέτει αυτή. 


Η παρουσία της Ευρω-χωροφυλακής που θα προσπαθήσει με βίαιο τρόπο να διαλύσει τις διαδηλώσεις και να επιβάλλει ηρεμία στους δρόμους και σταθερότητα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, θα μετατρέψει τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα μέτρα εξαθλίωσης που επιβάλλει η τρόικα σε εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα με κάθε μέσον προς αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας.

Χωρίς να υπάρχει δυνατότητα εκ των πραγμάτων για εκλογική διέξοδο, το κλίμα στην Ελλάδα θα γίνει εκρηκτικό. Σαν φωτιά η ένταση θα απλωθεί και στις άλλες χώρες του Νότου. Και τότε, η "Ευρωπαϊκή Άνοιξη" θα έχει αρχίσει.