ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΔΝΤ

Η προδοσία σε βάρος της χώρας συντελείται από πολιτικούς γραικύλους. Ο Γ. Παπανδρέου ανέβηκε στην Πρωθυπουργία, επειδή προηγουμένως είχε δεσμευτεί προς την Αμερικάνικη πρεσβεία ότι θα «έθαβε» τις ενεργειακές συμφωνίες που είχε συμφωνήσει ο Καραμανλής με την Ρωσία και συγκεκριμένα με τους αγωγούς Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη και South Stream.

Ο Τζέφρυ ως Πρωθυπουργός προσκλήθηκε στην Ρωσία από τον Πούτιν στις 10 Φεβρουαρίου 2010, πριν η Ελλάδα μπει στην μέγγενη του ΔΝΤ και ο Ρώσος ηγέτης πρόσφερε στη χώρα μας 25 δις ευρώ δάνειο, με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Το δάνειο αυτό η Ελλάδα πρακτικά θα το αποπλήρωνε σε...είδος, διότι ο Πούτιν ανέμενε από τον Παπανδρέου να συνεχίσει την ενεργειακή συμφωνία των αγωγών φυσικού αερίου που είχε ήδη υπογράψει ο Καραμανλής. Η Ρωσία πρότεινε επίσης, διεύρυνση της συνεργασίας με την Ελλάδα και στις εξορύξεις υδρογονανθράκων στο Αιγαίο!

Ο Παπανδρέου σε όλα τα παραπάνω δεν έδωσε καμία σημασία αλλά αντιθέτως άλλαξε κουβέντα και ...πρότεινε την ένταξη της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή ΄Ένωση, ενώ άρχισε να μιλάει και για την...πράσινη ενέργεια! Από την πόλη έρχομαι και στην...κορφή καν' έλα!

Με την άθλια αυτή τακτική του ΓΑΠ, η Ελλάδα είπε «νιετ» στην Ρωσία με αποτέλεσμα η ευρωπαϊκή υπερδύναμη να αρχίσει να στρέφεται προς την Τουρκία!

Ο ΓΑΠ μετά από λίγο διάστημα έβαλε βιαίως την χώρα μας στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια θανάτου, ενώ στραγγάλισε και τελικά ακύρωσε τις ενεργειακές συμφωνίες της Ελλάδος με την Ρωσία!

Την ίδια στάση ακολουθεί και σήμερα ο Σαμαράς. Υποκλίνεται στην αμερικάνικη πολιτική και στις εντολές εξαθλίωσης του λαού που λαμβάνει από το ΔΝΤ και την τρόικα. Συνεχίζει απαράλλαχτα την πολιτική του Τζέφρυ.

Την ίδια ώρα, η Ρωσία σύμφωνα με δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, αύξησε σημαντικά την παραγωγή πετρελαίου! Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα αντλήθηκαν συνολικά 10,38 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου, κάτι που αποτελεί ρεκόρ σε χρονικό διάστημα δύο δεκαετιών!!!.

Εάν η χώρα μας διά του ΓΑΠ είχε αποδεχτεί τις προτάσεις-δώρα του Πούτιν, κυρίως δε, εάν είχαμε βάλει την Ρωσία στο Αιγαίο, σήμερα θα ήμασταν αυτόνομοι ενεργειακά! Δεν θα υποτασσόμασταν ούτε σε μνημόνια ούτε σε ΔΝΤ!

Η προδοσία όμως σε βάρος του λαού και του τόπου υπογράφηκε από πολιτικούς δωσιλόγους!

Μάκης Βραχιολίδης
makeleio.gr