ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Περιοδεία - "Τουρισμός" - Υπουργού Αβραμόπουλου USA.

Ο Μητσάρας και ο υφυπουργός του Τσιάρας, θα... προβάλουν την Ελλάδα στις... ελληνικές παροικίες
Περιοδεία του υπουργού Εξωτερικών στις ΗΠΑΗ ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται:
Ταξίδι Δημ. Αβραμόπουλου (20-29 Σεπτεμβρίου) με αφορμή την γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και... ''ενημέρωση'' της... Ομογένειας ανα τις παροικίες.Ο υπουργός, με αφορμή την γενική Συνέλευση του ΟΗΕ (Νέα Υόρκη), θα επισκεφτεί επίσης, Βοστώνη και Σικάγο.
Μαζί του και ο ''αρμόδιος'' γιά τους Απόδημους υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Τσιάρας, γιά να... ''γνωριστεί με την Ομογένεια''.
Στην ''παρέα'', στην περιοδεία και ο νέος πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον (ένθερμος υποστηρικτής του σχέδιου Ανάν) Χρήστος Παναγόπουλος.
( Σημ.: Σύμφωνα με το γεν. προξενείο μας στο Λος 'Αντζελες, ο υπουργός δεν θα πάει στην Καλιφόρνια. Μόνο ο υφυπουργός... Αλλά -κατά σειρά- Βοστώνη, Νέα Υόρκη, Σικάγο, θα πάνε και οι δύο ).
Κωμικοτραγικά στην Βοστώνη:

Η Mητρόπολη καλεί κόσμο σε δεξίωση (21 Σεπτεμβρίου) προς τιμήν του υπουργού Δ. Αβραμόπουλου και 2 ημέρες αργότερα καλεί Ομογενείς και το γεν. Προξενείο, ως... ''συνδιοργανωτής'' της δεξίωσης. Δηλ., η Μητρόπολη ''καπέλωσε'' και το γενικό Προξενείο και την (αυτοαποκαλούμενη) ''οργανωμένη Ομογένεια'' στην Βοστώνη.

Σημ. 1
: Προτείνουμε να πάρουν μαζί στην περιοδεία και τον βουλευτή, πρόεδρο της αργόσχολης Επιτροπής Απόδημων της Βουλής, 'Αδωνι Γεωργιάδη, ώστε να ''γνωριστεί'' και αυτός με την Ομογένεια.
Σημ. 2: Τέτοια ''αγάπη'' και ''ενδιαφέρον'', όπως της τελευταίας δωδεκαετίας από τους πολιτικούς της Ελλάδας, η Ομογένεια ΗΠΑ είχε να δει και να ζήσει από την εποχή της...δικτατορίας.


ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ