ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


«ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΡΕΩΝ - ΦΕΡΕΤΖΕ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ»

Την ύποπτη και άκρως επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα δράση των (τουρκικών) παρακρατικών οργανώσεων που εδρεύουν στην ελληνική Θράκη, διερευνά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Τομεάρχης Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.
Ο Τέρενς Κουίκ αναγκάζεται να επανέλθει στο σοβαρό αυτό ζήτημα εφόσον ο Υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια ενημέρωσης που έκανε πρόσφατα στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ενώ «ουσιαστικά απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας στις Ερωτήσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου για τη δράση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, φιλοτουρκικών Συλλόγων και διαφόρων πρακτόρων της Άγκυρας», εν τούτοις σε μία αποστροφή του λόγου του, αποδέχθηκε με σαφήνεια τη δράση (τουρκικών) παρακρατικών οργανώσεων στη Θράκη, χωρίς όμως να παράσχει περαιτέρω διευκρινήσεις.
Ο Τέρενς Κουίκ απαιτεί, όχι μόνο την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης αλλά και την εμπλοκή του ΣΔΟΕ για στελέχη - φερετζέ της Άγκυρας, εφόσον «οι μειονοτικοί Σύλλογοι που προπαγανδίζουν τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων την αυτονόμηση τμήματος της Ελληνικής Επικράτειας, κινούνται με έναν πακτωλό χρημάτων, τα οποία δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση από τις επίσημες (βιτρίνα) επαγγελματικές ενασχολήσεις τους».
Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης.

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ
ΘΕΜΑ: ΔΡΑΣΗ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Κύριε Υπουργέ,

Στη πρόσφατη ενημέρωση που κάνατε στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σας έθεσα με ερωτήσεις μου πολύ σοβαρά ζητήματα σχετιζόμενα με τη δράση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, φιλοτουρκικών συλλόγων και διαφόρων πρακτόρων της Άγκυρας, ανδρών και γυναικών.
Δεν μπορώ να ισχυρισθώ ότι με ικανοποίησαν οι απαντήσεις σας και κυρίως εκείνη που αφορούσε την άρνησή σας να επισκεφθείτε τη περιοχή της Θράκης, με το επιχείρημα ότι τα συμβαίνοντα στη περιοχή είναι εσωτερική και όχι...εξωτερική υπόθεση!
Εν τούτοις, σε μία αποστροφή του λόγου σας αποδεχθήκατε με σαφήνεια τη δράση (τουρκικών) παρακρατικών οργανώσεων στη Θράκη.
Δεν διευκρινήσατε τίποτα παραπάνω.
Επειδή, όμως, δεν είναι μόνο η δράση των παρακρατικών οργανώσεων που αναφέρατε, αλλά και η δράση Συλλόγων, σας ερωτώ:
  1. Ποια είναι η αποτρεπτική πολιτική που προτίθεστε να υιοθετήσετε απέναντι σε μειονοτικούς συλλόγους με απροσδιόριστες πηγές χρηματοδοτήσεως, οι οποίοι έχουν ως στόχο την πλήρη αποδόμηση της Ελληνικής (και όχι Δυτικής, όπως εσφαλμένα αναφέρεται) Θράκης;
 2. Ποια εθνική στρατηγική θα υιοθετηθεί απέναντι σε συλλόγους όπως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία «Τούρκων» Δυτικής Θράκης (ABTTF) και ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD) που προπαγανδίζουν τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων την αυτονόμηση τμήματος της Ελληνικής Επικράτειας;
 3. Θα ζητήσετε από τον Υπουργό Οικονομικών να δώσει εντολή στο ΣΔΟΕ να κάνει επιτέλους ελέγχους σε στελέχη των Συλλόγων αυτών, που κινούνται με ένα πακτωλό χρημάτων τα οποία δεν δικαιολογούνται από τις επίσημες (βιτρίνα) επαγγελματικές ενασχολήσεις τους; Όπως και στα οικονομικά των συγκεκριμένων Συλλόγων;

Ο ερωτών Βουλευτής 
Τέρενς - Νικόλαος Κουίκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ