ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η απάντηση των Ελλήνων "ΡΟΜ"στον Μπουτάρη...

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Είναι πασιφανές ότι η Πατρίδα μας, μετά από 38 χρόνια ψευτοδημοκρατίας, πνέει τα λοίσθια και το ανοσοποιητικό της σύστημα δεν ανταποκρίνεται πλέον σε οποιαδήποτε εισβολή ασήμαντων ιών και μικροβίων, όπως αυτά που λέγονται Μπουτάρης, Σαμαράς, Ρεπούση και πολλά άλλα.
Φτάσαμε στην εντατική γιατί όλες οι μεταπολιτευτικές Κυβερνήσεις συνεργάσθηκαν με ξένα κέντρα αποφάσεων προκειμένου να υλοποιήσουν το σχέδιο αποδόμησης, ξεπουλήματος και διάλυσης του Ελληνικού κράτους.
Για να φτάσουμε σήμερα στη φάση του ξεπουλήματος προηγήθηκε συστηματική παραβίαση του Δημοκρατικού πολιτεύματος, έλεγχος του Λαού μέσω των Κομμάτων και επηρεασμού αυτού μέσω των ΜΜΕ, προώθηση σε καίριες θέσεις ατόμων που συνεργάζονται με ανθελληνικά Πολιτικά και Οικονομικά κέντρα της παγκοσμιοποίησης, ξερίζωμα της Ελληνικής παιδείας και του κοινωνικού ιστού, ανοχή στη διαφθορά και εξαφάνιση κάθε μορφής εκδήλωσης φιλοπατρίας.
Ο σημερινός Έλληνας έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ, που σε συνδυασμό με τη ηθική του κατάπτωση και την έλλειψη αυτοεκτίμησης, αδυνατεί να οργανωθεί και να αντιδράσει
Η Ελληνική νεολαία, μη έχοντας πρότυπα, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τα δέοντα αντισώματα, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να αντιμετωπίσει την επιδημία που πλήττει την πατρίδα μας.
Σήμερα λίγα πράγματα ή γεγονότα μπορούν να μας τονώσουν το ηθικό. Ένα από αυτά είναι οι παρελάσεις. Όταν τα νιάτα, οι πατριωτικές οργανώσεις και οι Ένοπλες Δυνάμεις παρελαύνουν, τότε τρείς γενεές μαζί αποδεικνύουν την συνέχεια του Έθνους
Η λέξη πατρίδα δεν ακούγεται από την Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο. Γι αυτό η έκπληξη στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη όταν οι Έλληνες Τσιγγάνοι διατρανώνουν την υπερηφάνεια τους γιατί είναι Έλληνες.
Ο ασθενής που είναι κλινικά νεκρός ξαφνικά αντιδρά.
Είναι η ευχάριστη έκπληξη και πιο ευχάριστη έκπληξη είναι η συνημμένη επιστολή που στέλνουν στον Μπουτάρη.
Αν ενθυμείσθε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επιτίμησε την παρέλαση λέγοντας απαξιωτικά λόγια για τους Έλληνες Τσιγγάνους.
Κανένα ΜΜΕ δεν σχολίασε την φασιστική πέρα ως πέρα δήλωση του νεοφιλελεύθερου Δημάρχου. Είμαι βέβαιος ότι ο Δήμαρχος θα προτιμούσε να παρελαύνουν γκέι, γερμανοτσολιάδες ή κάποια Διμοιρία Βαρελοφρόνων
Κύριε Μπουτάρη προσέξτε, μη παίζεται με τη φωτιά. Οι Έλληνες θα ξυπνήσουν και τότε η τιμωρία θα είναι ανάλογη της προδοτικής πράξης που επιχειρείτε .Από ποιόν πήρατε το δικαίωμα να πάτε στην Κολωνία με κάποιον Τέλλογλου Τάσο, για να αρχίσετε τα παζάρια ξεπουλήματος της Θεσσαλονίκης.
Αγαπητές φίλες και φίλοι υποβάλλεται η παράκληση να σχολιάσετε και να διαδώσετε ευρέως την απαντητική επιστολή των Ελλήνων Τσιγγάνων, υπερασπιζόμενοι ευρέως το δικαίωμα της ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού και εκφράζοντας παράλληλα την ευαρέσκεια σας στους συμπολίτες μας που τολμούν και τα βάζουν με ένα από τους πλέον απεχθείς αντιπροσώπους του Σόρου

Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ