ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

O κόσμος αγκάλιασε μοναδικά το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα! - Διατέθηκαν 42 τόνοι προϊόντων !!!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτηδιοργάνωση του «Χωριού Παραγωγών» της πόλης μας, καθώς μεγάλο πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το πάρκο Καραολή και Δημητρίου και πραγματοποίησε τα ψώνια του από τους Έλληνες παραγωγούς από όλη τη χώρα που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία.

Οι τιμές των προϊόντων ήταν δελεαστικές για τους καταναλωτές, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να διαθέσουν πάνω από 42 τόνους τροφίμων. Ειδικότερα, ανά κατηγορία προϊόντος, πουλήθηκαν: 1,5 τόνος ρύζι, 2,3 τόνοι ζυμαρικά, 5 τόνοι ελαιόλαδο, 2,5 τόνοι γαλακτοκομικών προϊόντων, 4,1 τόνοι όσπρια, 6 τόνοι αλεύρι, 20 τόνοι πατάτες, 312 κιλά μέλι, 750 κιλά ελιές, 200 κιλά αμύγδαλα, 18.000 αυγά, 700 συσκευασίες ρίγανης, 650 συσκευασίες τσαγιού και 180 συσκευασίες μαρμελάδας και γλυκού του κουταλιού.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, οι παραγωγοί δώρισαν προϊόντα πρώτης ανάγκης στον Δήμο, ο οποίος με τη σειρά του θα τα διαθέσει στη Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνα και Υμηττού για την ενίσχυση των συσσιτίων υπέρ των απόρων οικογενειών του Δήμου Βύρωνα. Συγκεκριμένα, οι παραγωγοί προσέφεραν 52,5 κιλά ζυμαρικά, 12 λίτρα ελαιόλαδο, 15 κιλά γιαούρτι, 90 κιλά όσπρια, 30 κιλά ρύζι, 7,5 κιλά ελιές, 50 κιλά αλεύρι, 140 κιλά πατάτες, 300 αυγά και 30 συσκευασίες μελιού, προϊόντα που θα παραδοθούν στα σπίτια γαλήνης των τοπικών ενοριών για την σίτιση των 1200 συμπολιτών μας.

Παραγωγοί και καταναλωτές ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, αναγνωρίζοντας τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα συνέχισης της πρωτοβουλίας αυτής. 


πηγή: Επίσημη Ιστοσελία Δήμου Βύρωνα