ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Το ελληνικό παντοπωλείο, ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2012.
Άνοιξε τις πόρτες του και το τρίτο «Αλληλέγγυον», στην Παλλήνη. Ναι. Η Ελλάδα, μπορεί να ταΐσει τα παιδιά της.

Άνοιξε από σήμερα το πρωί τις πόρτες του στην Παλλήνη, το τρίτο κατά σειρά «Αλληλέγγυον». Το ελληνικό παντοπωλείο, ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και όχι απλώς «ελληνικής ιδιοκτησίας-προϊόντα πολυεθνικών».

Το «Αλληλέγγυον» Παλλήνης και οι υπεύθυνοί του, σας περιμένουν με όλα τα μικρά και μεγάλα θαύματα τόσο της μάνας ελληνικής γης και των αγροτών μας, όσο και με τα προϊόντα, φτιαγμένα με το μεράκι των Ελλήνων Βιοτεχνών, στην Λεωφόρο Λαυρίου 13 και Υγείας στη Κάντζα. Το τηλέφωνο του «Αλληλέγγυον» Παλλήνης είναι 2106040155 και τα προϊόντα που φιλοξενεί, μπορείτε να τα δείτε και στις ιστοσελίδες του:http://www.allilegion-pallinis.gr/home/, http://allilegion-pallinis.blogspot.gr/, http://www.facebook.com/allilegionpallinis, ενώ το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο είναι allilegion-pallinis@yahoo.gr .

Την ώρα που:
Ο Σαμαράς εκλιπαρεί το Καρφούρ το Λίντλ και τις άλλες πολυεθνικές των Γερμανών, των Γάλλων, των Αμερικάνων κλπ κλπ, να… κατεβάσουν τις τιμές των εισαγόμενων προϊόντων τους.
Η «αριστερά», συναγωνίζεται με την «ακροδεξιά», στο στήσιμο ουρών ζητιανιάς και «κοινωνικά παντοπωλεία» επαιτείας, «εκπαιδεύοντας» τον Λαό που οι νεοφιλελεύθεροι του έμαθαν να ζει με δανεικά, τώρα πια να ζει ζητιανεύοντας.

«Κινήσεις» και «πρωτοβουλίες» πολιτών (αλλά και κλώνοι του Πατριωτικού Μετώπου που με εντολή των πολυεθνικών αφεντικών «κόλλησαν» ένα… ΠΑΜ πίσω από τον τίτλο τους), ανίκανες να ξεφύγουν από την ιστορική ραγιαδοτουρκομπαρόκ αναπηρία του «αφού τόκανε το Πατριωτικό Μέτωπο, γιατί να μην το κάνουμε και εμείς», αντί να ενισχύσουν το εντιμότερο κίνημα αλληλεγγύης, του «Αλληλέγγυον», στήνουν πολιτικοπελατειακά μικρομάγαζα με ιδιοτελείς στόχους, το Πατριωτικό Μέτωπο, το μοναδικό Δημοκρατικό-Πατριωτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας της χώρας μας, συνεχίζει τις δραστικές παρεμβάσεις του, στο ταλαιπωρημένο σώμα της ελληνικής κοινωνίας, σε όλα τα μέτωπα. ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΝΕΝΟΣ και επιμένοντας στην πολιτική του επιλογή, να πείσει το Λαό, να πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του. Με τελικό στόχο, το πλήρες πέρασμα όλων των εξουσιών στα χέρια του, όπως γίνεται εδώ και 200 χρόνια, στην πλέον ευνομούμενη χώρα του κόσμου, με τους πιο χορτάτους και ενεργούς πολίτες: Την Ελβετία του Ιωάννη Καποδίστρια.

Υπενθυμίζουμε τι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, μια που το αριστεροδέξιο πολιτικό πελατειακό σύστημα, επιμένει στην παλιά κλασική και άθλια πελατειακή αντίληψη του «δώσε κάτι στο Λαό και ζήτα την ψήφο του»:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, οι ουρές της ζητιανιάς που στήνουν κόμματα και φορείς, βιντεοσκοπώντας μάλιστα τους δυστυχισμένους και πεινασμένους που δημιούργησαν οι νεοταξίτες. Γιατί πολύ απλά, θυμίζουν ουρές των ναζί στην κατοχή, ουρές των αγγλοσαξώνων με την UNTRA στη μετεμφυλιοπολεμική Ελλάδα, ουρές τελικά που κατασκευάζονται από τους ίδιους οι οποίοι έσπρωξαν το Λαό στο χάλι που βρίσκεται. Και γιατί επίσης, «εκπαιδεύουν» μια ολόκληρη κοινωνία στη ζητιανιά, στην κακομοιριά και στην ηττοπάθεια.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, τα κοινωνικά παντοπωλεία που στήνουν πολιτικοί «κοινωνικοί» φορείς και ΜΚΟ, τα οποία επίσης διαθέτουν δωρεάν τα περισσεύματα των πολυεθνικών. Είναι πολύ απλά: ΑΠΑΤΗ, ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, να μας βάζουν στη λογική του εισαγόμενου αλλά δωρεάν προϊόντος. Είναι, πέρα από την συστηματική διατροφική δηλητηρίαση την οποία υφιστάμεθα και δηλητηρίαση της ψυχολογίας ενός ολάκερου Λαού που τον εκπαιδεύουν και να είναι ζήτουλας και μάλιστα προϊόντων αμφίβολης ποιότητας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ, να στηρίξουμε την πρωτογενή μας παραγωγή, τους αγρότες και τους βιοτέχνες μας. Αν τελειώσουν αυτοί, τότε δεν θα υπάρχει κανείς να μας δώσει δουλειά, δεν θα υπάρχει κανείς να του παράσχουμε υπηρεσίες.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ, να στηρίξουμε τα ελληνικά προϊόντα. Χωρίς καμία διάθεση εθνικών διακρίσεων, με απλή αριστοτέλεια λογική, λέμε: Κανείς Κινέζος, Χιλιανός, Ισπανός κλπ έμπορος/βιοτέχνης/βιομήχανος, δεν θα έλθει στο κατάστημά σας να αγοράσει τα γλυκά ή τα παπούτσια σας. Κανείς έμπορος/βιοτέχνης/βιομήχανος του εξωτερικού, δεν θα έλθει να του κάνετε φροντιστήριο στα παιδιά του.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ, να καταλάβουμε πως το μεξικανικό φασόλι, το κινέζικο ρύζι, η τουρκική φακή και πάει λέγοντας των πολυεθνικών, δεν έχει καμία σχέση με αυτό το οποίο εμείς, ακόμη και γευστικά γνωρίζουμε, ως φασόλι, ως ρύζι, ως φακή.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ, να αντιληφθούμε επιτέλους, το τεράστιο και βρωμερό παιχνίδι που παίζουν οι πολυεθνικές, με τον στημένο, καρκινογόνο και νοσογόνο διατροφικό εφιάλτη στον οποίο μας έχουν οδηγήσει.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ, να μάθουμε τι σημαίνει Monsanto, Gargill, Codex Alimentarius και τι σχεδιάζουν για μας χωρίς εμάς, για την υπόσταση των γενεών που έρχονται. Να δούμε δηλαδή κατάφατσα το πρόσωπο του τέρατος και να του δείξουμε πως δεν το φοβόμαστε. Πως εδώ σε αυτήν την γωνιά της γης, δεν πρόκειται να επιβάλλουν τον φασισμό τους.

Τέλος, να αντιληφθούμε πως παρά τα πολλαπλά ελαττώματα που μπορεί να έχει η επιλογή των ελληνικών προϊόντων (τιμή, διάθεση, κουτοπονηριές κλπ), είναι το δένδρο στο οποίο φωλιάζουμε, ως ελληνική κοινωνία. Και από ότι καλά γνωρίζουμε από αυτά που μας έμαθαν οι αρχιμάστορες πρόγονοί μας, ΔΕΝ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.

Το Πατριωτικό Μέτωπο υπενθυμίζει:
Ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε στον ελληνικό Λαό την πλήρη, πολιτική μας πρόταση. Τη μόνη πρόταση που μπορεί να μας βγάλει από τα σημερινά αδιέξοδα: Το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας. Μια δουλειά 14 ετών, 381 άρθρα, 70 κεφάλαια, ότι σαφέστερο υπάρχει σε πρόταση και διεθνώς.

Δεν λείψαμε από καμία κινητοποίηση, κατά της Νέας Τάξης, των Διεθνών Τοκογλύφων και των εγχώριων εκπροσώπων τους. Ήμασταν οι πρώτοι που ξεκινήσαμε την αντίσταση, με το συμβολικό πέταμα του παπουτσιού στον ανεκδιήγητο ΓΑΠ, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2010.

Ξεκινήσαμε πρώτοι τον αγώνα κατά των ιδιωτικών διοδίων, από τις αρχές του 2009.
Σταθήκαμε στο Σύνταγμα στις διαδηλώσεις του 2011, πρώτοι στη γραμμή της μάχης, οργανώνοντας τη Συμμαχία για την Ελλάδα.

Ενημερώσαμε με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, για την κάρτα του πολίτη και τα σκοτεινά σχέδια των νεοταξιτών.

Οργανώσαμε σε όλη την Ελλάδα δημοψηφίσματα, για να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός για τη διενέργεια Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, με στόχο την πλήρη απαλλαγή μας από το σάπιο και διεφθαρμένο πελατειακό κομματικό πολιτικό σύστημα.

Αναπτύξαμε και στηρίξαμε διεθνείς πρωτοβουλίες για επιστροφή της χώρας στις φυσικές και ιστορικές της συμμαχίες.
Φέραμε από το εξωτερικό τον αρχαίο σπόρο, τη Ζειά, και τη διανέμαμε στους Έλληνες αγρότες για να τη σπείρουν, χωρίς κανένα κέρδος.

Επεκτείνουμε το Δίκτυο Δίκαιης Τιμής και για τον παραγωγό και για τον πολίτη-καταναλωτή «Αλληλέγγυον», σε ολάκερη την Ελλάδα. Έτσι έχουμε ανοιχτά τρία «Αλληλέγγυον» αυτήν την στιγμή, σε Κέντρο Αθήνας, Αγίας Σοφίας 50 στον Κολωνό, πίσω από τον Σταθμό Λαρίσης, στο Αίγιο, στην οδό Εισοδίων 50, κοντά στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου και από σήμερα στην Παλλήνη, Λεφ. Λαυρίου 13 και Υγείας στη Κάντζα. Τις επόμενες εβδομάδες ετοιμάζονται να ανοίξουν «Αλληλέγγυον» σε Ρέθυμνο, Κομοτηνή, Άγιο Στέφανο Βορείων Προαστίων Αθήνας ενώ έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν «Αλληλέγγυον» και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και φυσικά σε γειτονιές της Αθήνας.

Συνεχίζουμε ακούραστα τον αγώνα μας, κάποια στιγμή επιτέλους, να αντιληφθεί ο ελληνικός Λαός πως η Λύση στα προβλήματά του, δεν είναι σε «αριστεροδέξια» διλήμματα, ούτε στην ηττοπάθεια και την παραίτηση.
Οι λύσεις υπάρχουν, είναι μπροστά μας και αφορούν εμάς: Όχι τον Σαμαρά, όχι τον Βενιζέλο, όχι τον Κουβέλη, όχι τον Τσίπρα, όχι τον Μιχαλολιάκο, όχι την Παπαρήγα, όχι τον Καμένο: ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Δείτε λοιπόν τη δουλειά που έχουν κάνει οι άνθρωποι του "Αλληλέγγυον" Παλήνης στη Λεωρόρο Λαυρίου 13 αλλά και τις τιμές των ελληνικών και μόνο ελληνικών προϊόντων, κατευθείαν από τους αγρότες και τους βιοτέχνες, χωρίς μεσάζοντες.
Δώστε λοιπόν τη δύναμη στο Πατριωτικό Μέτωπο, για να σας παραδώσει την εξουσία.

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ