ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η άρνηση εκτέλεση διοικητικής πράξης......

 ......όπως η παραλαβή αίτησης-δήλωσης-κατάθεσης 1ος ευρώ για τα τέλη κ.λ.π. απο κάθε πολίτη κάθε δημόσιας υπηρεσίας εμπίπτει στην παράβαση καθήκοντος σύμφωνα και με τον 1599/86.
Καλείτε συνεπώς ο κ. εισαγγελέας πρωτοδικών να επιληφθεί των καταγγελιών μας,
ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Κ.Λ.Π. ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ
ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Αποστόλου Ζέρβα του Αντωνίου , Υπαλλήλου ΔΕΥΑ ΠΑΤΡΑΣ, κάτοικου Πατρών  (οδός Αρόης αρ. 50)
KATA
1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ

2. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ  ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ

3. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ  ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ

4. Του Προέδρου ή Προϊσταμένου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα.
5. Του καθ’ ύλην αρμόδιου Υπουργού Οικονομικών ή Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών ή Υφυπουργό Οικονομικών, και
6. Παντός άλλου Υπευθύνου, άμεσου ή έμμεσου συνεργού και ηθικού αυτουργού

ΠΡΟΣ
τον Κύριο  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Κύριε  Εισαγγελέα,


Α. ΙΣΤΟΡΙΚΟ 
Ση Δευτέρα 19-12-2011 και ώρα 11.00 το πρωί προσήλθα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ΠΑΤΡΩΝ  για να καταβάλω 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2013, που το κράτος τα ζητάει αντισυνταγματικά και μάλιστα προκαταβολικά. 2
Την μηνυτήρια αναφορά   την υποβάλλω μόνον εγώ διότι για κάθε μηνυτή απαιτείται παράβολο υπέρ του Κράτους Δημοσίου 100 ευρώ και δεν έχω χρήματα. Με τα παράβολα αυτά το κράτος αποτρέπει τους πολίτες από την άσκηση των δικαιωμάτων μας για να βρούμε το δίκιο μας στη Τρίτη Συντεταγμένη Κρατική Εξουσία, τη δικαστική Εξουσία.
Σην αντισυνταγματική αυτή διάταξη τη προσβάλλουμε διότι παραβιάζει το ανθρώπινο δικαίωμά μας το προστατευόμενο από το άρθρο 6 στη Σύμβαση της Ρώμης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, και για το λόγο αυτό θα προσφύγουμε και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και θα ζητήσουμε καταλογισμό και ατομικά, στα υπεύθυνα πρόσωπα, π.χ. ατομικά στον Υπουργό Δικαιοσύνης ή ατομικά στον Υπουργό Οικονομικών και να σταματήσει πλέον αυτή η ατιμωρησία της πολιτικής κάστας του δικομματισμού που χρεωκόπησε τη χώρα μας και ήδη διέλυσε τη Κοινωνία μας.
Προσήλθα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, και ευγενικά απευθύνθηκα προς τη κυρία ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ  που καθόταν εν υπηρεσία και της ζήτησα μπλοκ για να κάνουμε σύσταση παρακαταθήκης.
Η α’ μηνυόμενη ρώτησε τον λόγο, ως μη ώφειλε. Δεν είχα τίποτα να κρύψω και της εξήγησα. Άλλωστε η ίδια ήταν και πέρυσι όταν με συμπολίτες κάναμε ακριβώς το ίδιο, κατάθεση ποσού 1 ευρώ υπέρ της Γ΄ Δ.Ο.Τ. Πατρών , για τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων 2012.
Η μηνυόμενη μας είπε ότι δεν επιτρέπεται. Σης τόνισα ότι το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων συστάθηκε και υφίσταται ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο και δεν της πέφτει λόγος, δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα. Ανταπάντησε ότι υπάρχει εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών που της απαγορεύει να δεχθεί τη παρακαταθήκη, της ζήτησα την εγκύκλιο, και τότε αυτή κάνοντας κωλοτούμπα είπε ότι «έχει προφορική εντολή του Προϊσταμένου της». Τότε αυτή αμέσως σηκώθηκε από το γραφείο της  και απευθυνόταν σε έμενα με οργίλο ύφος δεν με εξυπηρέτησε παρά το ότι συνεχώς της της έλεγα  ευγενικά ότι διαπράττει παράβαση καθήκοντος και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ
τουλάχιστον μέχρι τις 13.00 που έφυγα  από το χώρο.
Λόγω του αδιαχώρητου που δημιουργήθηκε και της καθυστέρησης αλλά και της δυσκολίας να συγκεντρωθούν ταχύτατα τα στοιχεία για τη σύνταξη της εξώδικης προσφοράς οι περισσότεροι πολίτες απεχώρησαν.
Έτσι μας ανάγκασαν και τους στείλαμε τη παρακάτω

εξώδικη προσφορά: 
«ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΝΟΣ (1) ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙ
ΠΡΟΣ
1. Τον Προϊστάμενο  του ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
2. Στον  Διευθύντη  Γ’  Δ.Ο.Υ. ΠΑΤΡΩΝ
ΠΡΟ΢
ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗ
Εγω που υπογράφω ονομαστικά στο τέλος της παρούσας, αναγράφοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μου  σας καταθέτω για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μας για το έτος 2012, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ (1) ΕΤΡΩ, για τους εξής νόμιμους, βάσιμους, αληθινούς Λόγους:
1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στη προκειμένη περίπτωση στη Αχαια, για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από τα 70 εκ. ευρώ που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον 2 εκ. ευρώ επέστρεψε για δρόμους στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, βασανιστήριο για τους πληρωτές του τέλους ιδιοκτήτες των Ι.Χ.,και εγω  4
είμαι που πρέπει να εισπράξω αποζημίωση από το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση και όχι να σας πληρώνουμε και από πάνω.
2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματά μας, και γιατί μέρος τους δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου 3) Διότι,αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου.
4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η του έτους.
5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα,
6) Διότι, ενώ οι μισθοί, οι συντάξεις και τα εισοδήματά μας μειώθηκαν, κατά 40 %-50% και κάποιους από εμάς μας κάνατε άνεργους, αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία.
7) Διότι, δεν έχω χρήματα να τα πληρώσω, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με αυτοκίνητο το δε Δημόσιο – Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60 % του ποσού (1,78 €) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους μας άθλιους και ένα βασανιστήριο για κάθε οδηγό, και προκαλείτε ζημίες.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και με τη ρητή επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μου
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ  ΕΝΤΟΝΑ
Για τις παραπάνω παράνομες και άδικες πράξεις σας για τη ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ να μη παραλάβετε το ένα (1) ευρώ και να μην εκδώσετε τα αντίστοιχα γραμμάτια διαπράττοντας ταυτόχρονα ΣΤΑΣΗ και παράνομη συμπεριφορά σας να αρνηθείτε την κατάθεση στο ταμείο Παρακαταθηκών 5
και Δανείων, άρνησή σας αναιτιολόγητη και βιντεοσκοπημένη και ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, για τα οποία ρητά επιφυλάσσομαι να σας υποβάλλω εντός των ημερών μήνυση
σας προσφερω  με το παρόν εξώδικο ΕΝΑ (1) ΕΥΡΩ για το παρακάτω αυτοκίνητό
ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ
Ως έχετε νομική-δημοσιοϋπαλληλική υποχρέωση, δημόσια λειτουργία και όχι απλά υπάλληλοι, δηλαδή εφαρμόζοντας ως εκτελούντες πρώτα το Σύνταγμα, μετά το νόμο και καμία προφορική εντολή,
Να μου εκδώσετε ένα γραμμάτιο για το  αυτοκίνητό μου στο οποίο να αναγράφεται η παραπάνω αιτιολογία την οποία επαναλαμβάνω:
1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στη προκειμένη περίπτωση στη Πατρα, για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από τα 70 εκ. ευρώ που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον 2 εκ. ευρώ επέστρεψε για δρόμους στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, και εμείς είμαστε που πρέπει να εισπράξουμε αποζημίωση από το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση και όχι να σας πληρώνουμε και από πάνω.
2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματά μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους, δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου 3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου. 6
4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η του έτους.
5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα,
6) Διότι, ενώ οι μισθοί, οι συντάξεις και τα εισοδήματά μας μειώθηκαν, κατά 40 %-50% και κάποιους από εμάς μας κάνατε άνεργους, αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία.
7) Διότι, δεν έχω χρήματα να τα πληρώσω, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με αυτοκίνητο το δε Δημόσιο – Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60 % του ποσού (1,78 €) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους μας άθλιους και ένα βασανιστήριο για κάθε οδηγό, και προκαλείτε ζημίες.
Σας καλούμε επίσης να μας καταβάλετε άμεσα τα έξοδα της παρούσας 150 ευρώ ΥΠΑ 23 %.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νομότυπα τη παρούσα στους παραπάνω, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ταυτόχρονα στην έκθεση επίδοσης.
Κέρκυρα 20 Δεκεμβρίου 2011
Ο παραπάνω εξωδίκως καταθέτων – διαμαρτυρόμενος – Καλών
  
Απόστολος Ζέρβας

1 σχόλιο:

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ