ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Allons enfants de la Petrol...

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Συγγνώμη κατ’ αρχάς από τους φίλους Γάλλους, (και ιδιαίτερα από τους Αμεσοδημοκράτες, με τους οποίους το ΠΑΜ έχει στενή συνεργασία), για την παραποίηση του εθνικού τους ύμνου.
Η… πληθωρική όμως παρουσία του Francois Gerard Georges Nicolas Hollande στο προτεκτοράτο, αλλά και η φανφαρόνικη και συνηθισμένη ξύλινη γλώσσα του, (παρόμοια με αυτή των πολιτικών νάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που κουβαλιούνται στην Πατρίδα μας, για να μοιράσουν τα ιμάτιά της και δη τους υδρογονάνθρακες), μου προξένησε πέρα από την απέχθεια, εντονότατη σαρκαστική διάθεση. Έτσι, και ακούγοντας τη Μασαλιώτιδα, τον εθνικό ύμνο των Γάλλων, μπήκα στον πειρασμό να μετατρέψω το Allons enfants de la Patrie , σε Allonsenfants de la Petrol. (σ.σ.: Εμπρός παιδιά για την Πατρίδα σε εμπρός παιδιά για τα πετρέλαια).
Ο Francois Gerard Georges Nicolas Hollande, ο 24ος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, δεν ήλθε στην Ελλάδα για να μας σώσει: Ήλθε να διαπραγματευθεί τους υδρογονάνθρακες μιας χώρας, της οποίας οι κοτζαμπάσηδες, ξεπουλούν τα «ασημικά» της.
Μετά την αποτυχία των Ρώσων να
μπουν στο παιχνίδι της αγοράς ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, (δεδομένου του τραβήγματος του αφτιού του… εγγονού της Πηνελόπης Δέλτα από Αμερικάνους και Κομισιόν), άνοιξε η πόρτα, για την εκποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, του ευρύτερου ελλαδικού χώρου.
Έτσι, ο businessman Hollande, ήλθε ως καλός προαγωγός, να δει από κοντά με τη σειρά του, πόσο κοστίζει η τιμή των προστατευομένων από τους… κακούς Ρώσους, πορνών του πολιτικού προσωπικού της χώρας.
Οι Ρώσοι γενικότερα και ειδικότερα οι managers της Gazprom και της Sintez από την πλευρά τους, ή δεν έχουν αντιληφθεί ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι οι προστατευόμενες πόρνες, όλου του φάσματος της ελληνικής πολιτικής ζωής, δεν αλλάζουν, ούτε σκοπεύουν να αλλάξουν προαγωγό. Γιατί πολύ απλά, σε τέτοια περίπτωση, τους περιμένει το χαντάκι του πεζοδρομίου. Επιμένοντας και αυτοί στη λογική της «μπίζνας» και όχι του γεωστρατηγικού σχεδιασμού.
Γενικώς η χώρα οδεύει σε αυτό που εδώ και χρόνια προβλέψαμε: Σε μια νέα μεγάλη περίοδο ξένης κατοχής, με τα λυσσασμένα σκυλιά, Αμερικάνους, Ευρωπαίους και Τούρκους, να τρώνε τις σάρκες της Πατρίδας και του Λαού μας. Και φυσικά, με μη μετρήσιμο πια των αριθμό κουκουλοφόρων όλων των τύπων που χαφιεδίζουν τον τόπο στον οποίο γεννήθηκαν για ψύλλου πήδημα, και πουλάνε την γυναίκα και την κόρη τους, για ένα πινάκιο φακής.
Από την άλλη πλευρά, ένας Λαός παραιτημένος, με «επαναστάτες» του πληκτρολογίου, αντιμνημονιακά σούργελα, πολυλογάδες ακαδημαϊκοί, αλαζόνες «βεληγκέκες» ΜΑΤατζήδες και ΔΕΛΤΑδες, περιφερόμενοι καταθλιπτικοί εξωκοινοβουλευτικοί πολιτικάντηδες, πληρωμένοι κονδυλοφόροι και τέλος: Τον μοναδικό – μικρό και κακοτράχαλο αλλά μοναδικό – δρόμο, που προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο:
Format στον κατεστραμμένο από viruses, worms, trojanhorses, rootkits κλπ παράσιτα «σκληρό δίσκο», που λέγεται Ελλάς και πλήρη επανεγκατάσταση του «λογισμικού», βασισμένου στην Αρχαία ελληνική σκέψη, όπως αυτή εκφράζεται και σήμερα από την Άμεση Δημοκρατία της Ελβετίας του Καποδίστρια και όπως πρόσφατα εκφράστηκε στην Ισλανδία: Επανάσταση τώρα…

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ