ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Δεκαέξι ολόκληρες ημέρες χρειάστηκε ο «λυματοεπιχειρηματίας» Θεόδωρος Ανδρουτσόπουλος για να αντιδράσει για το δημοσίευμα που υποτίθεται ότι τον θίγει και είναι αναληθή.

Το δημοσίευμα έγινε στις 3/2/2013 και μόλις σήμερα 19/2/2013 στις 12:22 δέχτηκα τηλέφωνο από τον Ανδρουτσόπουλο που μου ζητά μεταξύ άλλων να ανακαλέσω το δημοσίευμα διαφορετικά θα καταφύγει στον εισαγγελέα για να μου υποβάλει μήνυση.Η απάντηση μου ήταν σαφής και ξεκάθαρη να πάει στον εισαγγελέα ή όπου αλλού θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να πάει και κακώς δεν το έχει πράξει μέχρι σήμερα αφού όπως ο ίδιος ισχυρίζεται είναι όλα ψευδή και αναληθή.

Ακολούθησε τηλέφωνο από κοινό μας γνωστό που ως διαμεσολαβητής μου τηλεφώνησε για να βρεθεί λύση. Να βρεθεί λύση σε τι άραγε;;;
τις αποδεδειγμένες παρανομίες;

Και στον κοινό γνωστό αλλά και σε όποιον άλλο κάνει τον κόπο να με ενοχλήσει γι’ αυτό το θέμα η απάντησή μου ήταν και θα είναι η ίδια με αυτή που πήρε ο Ανδρουτσόπουλος.

Και όλα αυτά αφού προσπαθούσε τις προηγούμενες ημέρες ο «λυματοεπιχειρηματίας» να μάθει στοιχεία και να βρει ανθρώπους για να με πλησιάσουν.
Για να τελειώνουμε λοιπόν ας απευθυνθεί όπως του έχω ήδη πει στον εισαγγελέα ή σε οποιαδήποτε άλλη αρχή επιθυμεί και ας ασκήσει εναντίον μου οποιοδήποτε ένδικο μέσο του παρέχει ο νόμος.

Παραθέτω για ακόμη μια φορά με παραπομπή http://skarlatanna.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html την δημοσίευση για την οποία απειλούμαι από τον «λυματοεπιχειρηματια», για να την ξαναθυμηθούμε και να τις δουν όσοι δεν την έχουν δει.
Ιδού η Ρόδος…
ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΑΝΝΑ