ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Ένας απέραντος σκουπιδότοπος ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας


-ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

-ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Λαμβάνουμε συνεχώς καταγγελίες από τους απεγνωσμένους κάτοικους του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.Τα σκουπίδια έχουν πνίξει την πόλη εδώ και δυο βδομάδες και η ανυπαρξία της δημοτικής αρχής του κ. Τζανή έχει γίνει πλέον άκρως επικίνδυνη για την δημόσια υγεία.


Οι δημότες καταγγέλλουν ότι τυγχάνουν απαράδεκτης μεταχείρισης από τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής όταν "τολμούν" να επικοινωνήσουν στον τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό του δήμου για να ζητήσουν εξηγήσεις για τα αμάζευτα σκουπίδια που στην κυριολεξία έχουν πνίξει το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα.

Επίσης καταγγέλλουν την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των αρμόδιων Αντιδημάρχων και ειδικότερα αυτών που φέρουν τον βαρύγδουπο τίτλο της "ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ"...

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ κ. ΤΖΑΝΗ αφού ο κ. Τζανής δεν πληρωσε τους λογαριασμούς στην ΕΥΔΑΠ με αποτέλεσμα αυτή να δεσμεύσει τα χρήματα της μισθοδοσίας των υπαλλήλων του δήμου.

Επίσης ζητούν την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πειραιά ώστε να διερευνήσει τις ποινικές ευθύνες των υπεύθυνων και κυρίως του δήμαρχου της πόλης
neakeratsiniou