ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΤΡΑ.Μια καραμπινάτη και ολοφάνερη παρανομία, ένα κακούργημα το οποίο φρόντισαν να σκεπάσουν.


Πρόσφατα ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς είχε συνάντηση με τον «λυματοεπιχειρηματία» Θεόδωρο Ανδρουτσόπουλο, για να του καταθέσει πρόταση για την διαχείριση (μεταφορά και διάθεση) της λυματολάσπης.
Ο Ανδρουτσόπουλος κατέθεσε πρόταση οικονομικότερη από αυτή που έχει σήμερα στην διάθεσή της η ΔΕΥΑΠ για την διαχείριση (μεταφορά και διάθεση) της λυματολάσπης. Η πρόταση αφορά την μεταφορά και διάθεση της λυματολάσπης στην Βουλγαρία με κόστος κατά 0,87 λεπτά λιγότερο απ’ ότι στοιχίζει σήμερα στην ΔΕΥΑΠ.


Ο Ανδρουτσόπουλος γνωστός γι’ αυτή την επιχειρηματική του δράση και για την συνεργασία του και στο παρελθόν με την ΔΕΥΑΠ, αφού υπήρξε και κατά την Προεδρεία Μπακαλάρου ο μοναδικός διαχειριστής (μεταφορά και διάθεση) της λυματολάσπης.

Τότε με απευθείας αναθέσεις από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Μπακαλάρο, μετέφερε και διέθετε την λυματολάσπη. Στο νταμάρι κοντά στην Χαλανδρίτσα πήγαινε για πολλούς μήνες και άδειαζε την λυματολάσπη με εντολή του τότε προέδρου της ΔΕΥΑΠ.
Γέμισαν τα βουνά της Χαλανδρίτσας με λύματα χωρίς καμία άδεια, χωρίς καμία εγκατάσταση.

Πήραν τα λεφτά των Πατρινών, και μιλάμε για μερικά εκατομμύρια ευρώ, παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια με την υγεία των κατοίκων, με την ανοχή, για να μην πω, με την συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής και της πολιτικών προσώπων Δήμου και ΔΕΥΑΠ.
Μια καραμπινάτη και ολοφάνερη παρανομία, ένα κακούργημα το οποίο φρόντισαν να σκεπάσουν. Γιατί σε τούτη την πόλη η εισαγγελείς εθελοτυφλούν ως φαίνεται κατά το δοκούν.
Σήμερα ο ίδιος «λυματοεπιχειρηματίας» ξαναέρχεται στην δημοσιότητα για να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα, να μας παρουσιαστεί ως σωτήρας που θα μας σώσει από την λυματολάσπη. Μεταφέροντας την λέει στην Βουλγαρία.

Ας μας δείξει τις εγκαταστάσεις της εταιρείας του στην Βουλγαρία ή μήπως κατά την προσφιλή του τακτική θα γεμίσει πάλι όλα τα χωράφια παίζοντας για ακόμη μια φορά με την υγεία των κατοίκων.

Η προστασία της υγείας των κατοίκων και του υδροφόρου ορίζοντα έχει μεγαλύτερη σημασία ή η προστασία της τσέπης τους ;
Αλλά ποιος νοιάζεται για την υγεία των κατοίκων και για την διασφάλιση του δημοσίου χρήματος;
Ο «λυματοεπιχειρηματίας ;
πηγη αρης γαλιατσατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ