ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο "ΡΟΜΑ ΧΟΡΗΓΟΣ" ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ;

Στις 20/2/2013 δεχθήκαμε επώνυμη καταγγελία ότι η Ελληνική Αστυνομία καλύπτει έμπορο φορτηγών αυτοκινήτων ή πολύ απλά δεν είναι σε θέση να κάνει σωστά την δουλειά της, αφού ο καταγγέλλων σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του έκανε μόνος του αυτά που όφειλε να κάνει η Αστυνομία.

Η υπόθεση αφορούσε την κλοπή φορτηγού αυτοκινήτου από την Ανδραβίδα Ηλείας, τον εκβιασμό του θύματος από τους ληστές και τους σαφής υπαινιγμούς του για προστασία της Αστυνομίας σε μεγαλέμπορα φορτηγών αυτοκινήτων στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας, το βράδυ της Πέμπτης 21/2/2013 γύρω στις 10 το βράδυ, προσπάθησαν να κλέψουν ακόμα 3 φορτηγά αυτοκίνητα από την Πάτρα, δύο από την περιοχή του Πετρωτού και ένα από τον κόμβου του Γλαύκου που οδηγεί στην Περιμετρική.

Οι δράστες που ήταν γύφτοι, συγνώμη, ρομά επέβαιναν σε 2 ι.χ. αυτοκίνητα μάρκας bmw το ένα μαύρου και το άλλο ασημί χρώματος, και έγιναν αντιληπτοί από νεαρό που ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία αλλά πρόλαβε και πήρε τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.
Παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν εντοπίστηκαν και οι πινακίδες όπως ήταν φυσικό άλλωστε ανήκουν σε κλεμμένο φορτηγό από την περιοχή της Αττικής.

Το χθεσινό γεγονός έρχεται να προσθέσει κομμάτια στο παζλ τις επώνυμης καταγγελίας που αναφέρουμε.

Ο μεγαλέμπορας φορτηγών της περιοχής του Ασπροπύργου, ο «χορηγός» κάποιων αστυνομικών, ο μεγάλος τεμαχιστής φορτηγών που είναι στο απυρόβλητο, δεν τον πειράζει, δεν τον ακουμπάει και δεν τον πλησιάζει κανείς, είναι και αυτός ΡΟΜΑ.

Προσοχή όμως όχι ένας τυχαίος γύφτος, συγνώμη, ΡΟΜΑ, αλλά ένας «ΡΟΜΑ χορηγός» αστυνομικών, με πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Είναι πολλά τα λεφτά Άρηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!

emeiskoialloi