ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Χαμός στο διαδίκτυο γύρω από μικροσκοπικό "εξωγήινο" πλάσμα


Οι ιστορίες σχετικά με το ταριχευμένο σώμα ενός παράξενου όντος, που πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για εξωγήινο, δίνουν και παίρνουν την τελευταία εβδομάδα, αν και το μικροσκοπικό αυτό… πράγμα (15 εκατοστά) βρέθηκε στη Χιλή πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια.
Οι φωτογραφίες, ωστόσο, που μόλις τώρα τέθηκαν στη δημοσιότητα, είναι πραγματικά εξωπραγματικές.


Το πλάσμα θα παρουσιαστεί σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ, με τίτλο Sirius, το οποίο θα πραγματεύεται τα Α.Τ.Ι.Α, από τον δρ. Στίβεν Γκριρ, ο οποίος μόλις πρόσφατα ήταν μέλος μίας ανατρεπτικής οργάνωσης, που επιχειρούσε να πιέσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ, έτσι ώστε η τελευταία να αποκαλύψει στοιχεία, σχετικά με την υποτιθέμενη συγκάλυψη πληροφοριών εμφάνισης εξωγήινων μορφών ζωής στη Γη.

Το ων αυτό είχε ανακαλυφθεί στις 19 Οκτωβρίου 2003, όταν ένας ντόπιος άντρας, ο Όσκαρ Μουνιόθ, αναζητούσε αντικείμενα ιστορικής αξίας, στην έρημο Ατακάμα, σε μία πόλη-φάντασμα, τη Λα Νόρια.

Καθώς ο Μουνιόθ έσκαβε, κοντά σε μία εγκαταλελειμμένη εκκλησία, εντόπισε ένα λευκό κουρέλι, και ανοίγοντάς το, ανακάλυψε με δέος (όπως αναφέρει μία τοπική εφημερίδα): «Έναν περίεργο σκελετό, όχι μεγαλύτερο από 15 εκατοστά. Ήταν ένα πλάσμα με σκληρά δόντια και διογκωμένο κεφάλι. Το σώμα του ήταν καμπουρωτό και είχε σκούρο χρώμα. Εν αντιθέσει με τους ανθρώπους, είχε εννέα πλευρά».

Αφού εξέτασε τις αυθεντικές φωτογραφίες του όντος, ο βιολόγος του πανεπιστημίου Arturo Prat, Γουόλτερ Σάινφελντ, δήλωσε στην εφημερίδα La Estrella de Arica: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι θηλαστικό, και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι ανθρώπινο». Προσέθεσε, ωστόσο, ότι απαιτείται πολύ πιο ενδελεχής μελέτη του πλάσματος, ώστε να μπορέσει να προσδιοριστεί με ακρίβεια το ποιον του όντος αυτού.