ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Απάντηση του δήμου Αγίας Παρασκευής για την πλατεία των ...μπάζων: " Τα πετούν ιδιώτες απο το φράχτη..."!!!


Απάντηση στο δημοσίευμα μας για την πλατεία των ...μπάζων στα Πευκάκια http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=8871απέστειλε ο δήμος Αγίας Παρασκευής.

Στην απάντηση αναφέρεται ότι τα μπάζα τα πετούν ιδιώτες από την περίφραξη και ότι ο δήμος ρίχνει μόνο κλαδιά και αυτά εποχιακά.
Όσα υποστηρίζει ο δήμος δεν ευσταθούν, καθώς ο ΑΙΡΕΤΟΣ έχει δημοσιεύσει φωτογραφία στην οποία φαίνεται πολύ καθαρά ότι τα μπάζα τα ξεφορτώνουν από φορτηγό του δήμου, ενώ η περίφραξη από τα σημεία εναπόθεσης απέχει δεκάδες μέτρα.
Παρόλα αυτά ο ΑΙΡΕΤΟΣ www.airetos.gr κρατά την υπόσχεση του δήμου ότι θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα και θα καθαριστεί ο χώρος.

Η απάντηση του δήμου Αγίας Παρασκευής:

Αναφορικά με το ερώτημά σας σχετικά με το οικόπεδο στην περιοχή Πευκάκια ,ο Δήμος Αγίας Παρασκευής επιθυμεί να ενημερώσει τους αναγνώστες σας ότι τα περισσότερα από τα αναφερόμενα υλικά μεταφέρονται εκεί από ιδιώτες και πετιούνται στο οικόπεδο από το φράχτη, κατά τις νυχτερινές ώρες παρόλο που ο Δήμος έχει φροντίσει για την περίφραξη του χώρου και την ασφάλισή του με κλειδαριά . Στο σημείο αυτό η συμβολή των πολιτών είναι καθοριστική. Ζητούμε τη συνεργασία τους και τους παρακαλούμε να ενημερώνουν το Δήμο για οποιαδήποτε σχετική κίνηση υποπέσει στην αντίληψή τους, φροντίζοντας να έχουν σημειώσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε, προκειμένου να είναι σε θέση οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε κάποιες περιπτώσεις αναγκάζεται ,λόγω του ότι δεν διαθέτει άλλο χώρο, να εναποθέτει εκεί προσωρινά και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα κλαδιά που για λόγους ασφαλείας των πολιτών πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν από τις κεντρικές οδούς της πόλης όπου εντοπίζονται και μέχρι να συγκεντρωθεί η ποσότητα που απαιτείται για την παράδοση στη χωματερή(προδιαγραφές χωματερής για μίνιμουμ ποσότητα παραδιδόμενων από το Δήμο υλικών).Το γεγονός αυτό -όπως είναι αυτονόητο –αφορά κυρίως περιόδους κλαδέματος π.χ Άνοιξη.
Τέλος εντός των ημερών ολοκληρώνεται η διαδικασία που ήδη έχει ξεκινήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την απομάκρυνση των υλικών και την πλήρη αποκατάσταση της εικόνας και της καθαριότητας του χώρου.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ