ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τη Συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg – Επιβλήθηκε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων..


-Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στον εναέριο χώρο της συνάντησης της Λέσχης Bilderberg – Σε ισχύ μέτρα αντίστοιχα με αυτά της πρόληψης τρομοκρατικών χτυπημάτων – Τι φοβούνται και γιατί καλύπτονται;
Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας της φετινής Συνεδρίασης της Λέσχης Bilderberg. Έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ μέτρα πρόληψης «τρομοκρατικών ενεργειών» ενώ έχει ενεργοποιηθεί το μέτρο της επιβολής ζώνης απαγόρευσης πτήσεων (no-fly zone).
Aνώτατοι αξιωματικοί της αστυνομίας του Hertfordshire ενημέρωσαν τους κατοίκους του Watford ότι τα μέτρα έχουν καθαρά «προληπτικό χαρακτήρα» καθότι οι μυστικές υπηρεσίες δεν διαθέτουν πληροφορίες που να προειδοποιούν για συγκεκριμένη απειλή.
Παρόλα αυτά, σε δημόσια συνάντηση που πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί της τοπικής αστυνομίας τόνισαν ότι το κοινό μέχρι πρόσφατα δεν είχε ενημερωθεί για τη συνάντηση της Λέσχης, βάσει περιρρεουσών φόβων ότι η συνάντηση μπορεί να αποτελέσει στόχο τρομοκρατικής επίθεσης.
Ο Επικεφαλής της Αστυνομίας του Watford, Αστυφύλακας Nick Caveney, δήλωσε σχετικά: «Δεν υπάρχει πληροφορία αναφορικά με οποιαδήποτε τρομοκρατική απειλή».
«Παρόλα αυτά θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι θα παρευρεθούν αρκετοί άνθρωποι υψηλού-προφίλ στη Συνάντηση, ενώ και κατά τη διάρκεια των προηγούμενων τρομοκρατικών ενεργειών δεν είχε υπάρξει σχετική πληροφόρηση από τις μυστικές υπηρεσίες».
Ακόμη μία σημαντική συνιστώσα είναι η εξής: Ο Αστυφύλακας Dave Rhodes επιβεβαίωσε ότι η Λέσχη Bilderberg έχει συνεισφέρει με δωρεά της στην κάλυψη του ποσού που σχετίζονται με την αστυνομική επιτήρηση και τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Grove.
Τι φοβούνται ακριβώς;; Υπάρχει κάποια μυστική πληροφόρηση;
pentapostagma