ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο πριν βουλιάξει!!!

Η Deutsche Bahn αποχωρεί από την Ελλάδα! Σκάνδαλο στο Μετρό. Μίζες για παραγγελίες στους σιδηροδρόμους


Η Deutsche Bahn, εταιρεία κολοσσός των γερμανικών σιδηροδρόμων, αποφάσισε να τερματίσει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα και αποχωρεί γενικά από όλες τις χώρες που θεωρεί διεφθαρμένες. Πλάι στην χώρα μας κατατάσσει, μεταξύ άλλων, την Αλγερία, τη Λιβύη, τη Ρουάντα και την Ταϋλάνδη. Αυτά μεταδίδει η Süddeutsche Zeitung.
Αφετηρία για την απόφαση των γερμανικών σιδηροδρόμων να πουν αντίο από τη χώρα μας ήταν ευρήματα του Εισαγγελέα της Φρανκφούρτης.
Σύμφωνα με την έρευνά του, η DBI, «κόρη» της μητρικής εταιρείας, πλήρωνε για δεκαετίες «φακελάκι» για να παράσχει συμβουλές και να εκτελεί παραγγελίες σχετικές με τους σιδηροδρόμους.
Στην Ελλάδα πηγή της διαφθοράς ήταν κατασκευή του μετρό. Η μίζα που δόθηκε στους Έλληνες, κατά το ρεπορτάζ αλλά και την εισαγγελική έρευνα, ανήλθε σε τουλάχιστον 315.000 ευρώ.
Οι αρμόδιοι της εταιρείας μιλούν για συνειδητή απόφαση αποχώρησης από χώρες, στις οποίες βασιλεύει η διαφθορά και οι δουλειές γίνονται κάτω από το τραπέζι και για την ανάγκη μιας νέας αρχής:
«Απαιτήθηκαν βαθιές περικοπές και μια συνολική νέα αρχή», δηλώνει ο Gerd Becht και μιλάει για απολύσεις 30 εργαζομένων στην DBI, μεταξύ αυτών και του επικεφαλής του υποκαταστήματος στην Ελλάδα.
Όχι πως δεν το φανταζόμασταν, αλλά ιδού και οι αποδείξεις…