ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Καρδιοχτύπια και γεροντο-έρωτες στα έδρανα της Βουλής

ΤΗΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΤΟΥ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!
Σε μια πρωτόγνωρη και μη καθαρή ως προς τα πραγματικά αίτιά της, κίνηση, ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Γεώργιος Κωνσταντόπουλος απέλυσε την συνεργάτιδά του Ελένη Κωνσταντινίδου καθώς ύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, "η εμπιστοσύνη του σε αυτήν κλονίστηκε από τη φιλική σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη"!
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, για τον κ. Κωνσταντόπουλο υπήρχε θέμα ασυμβίβαστου, καθώς "ένα πρόσωπο που βρίσκεται καθημερινά στο γραφείο του και λαμβάνει γνώση σοβαρών υποθέσεων, αρχειοθετώντας σημαντικά έγγραφα, δεν μπορεί να διατηρεί σχέση με ένα πολιτικό του αντίπαλο και, ειδικά, βουλευτή της Χρυσής Αυγής".
Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου...
Συνεργάτης του βουλευτή της πρότεινε να μετακινηθεί στο γραφείο της Κατερίνης (σ.σ.: για να την μαντρώσει προφανώς...), η Έλενα, όμως, αρνήθηκε! Μάλιστα, φαίνεται να αντέδρασε όταν ενημερώθηκε για τον λόγο της απόλυσης της. «Με απολύετε επειδή είμαι φίλη του Κασιδιάρη;», ρώτησε!
Η 24χρονη ζήτησε και παρέμεινε στα καθήκοντά της μέχρι το τέλος Μαΐου, ενώ στη συνέχεια ο πρώην υφυπουργός, με έγγραφό του, γνωστοποίησε στη Βουλή την διακοπή της συνεργασίας τους, «μετά από άτακτη καταγγελία μου», όπως αναφέρει.
Μάλιστα... Τώρα το ότι κυκλοφορούν φήμες που ήθελαν άλλοι να είναι οι λόγοι που την απέλυσε, καθαρά προσωπικοί και δεν σχετίζονται με πολιτικά θέματα, αυτό δεν θα μάθουμε ποτέ αν είναι αλήθεια.
Τι να κάνουμε, φίλε Κωνσταντόπουλε; Τα νιάτα πάνε με τα νιάτα.
Δεν είναι όλες σαν την Δραμινή...


defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ