ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Τα ΑΝ της ΕΡΤ.


του Όθωνα Ιακωβίδη

· ΑΝ η ΕΡΤ δεν είχε επιτρέψει, όλα αυτά τα χρόνια της “μεταπολίτευσης”, να καταντήσει (και αυτή, μαζί με την Ιδιωτική τηλεόραση των κομματοτρεφόμενων εργολάβων και προμηθευτών του Δημοσίου) το φερέφωνο (πότε λιγότερο και πότε περισσότερο) της προπαγάνδας τους, από την πρώτη στιγμή της φασιστικής φραγής τής εικόνας της, ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ (και όχι ένα πολύ μικρό μέρος της που συμπαρίσταται με την παρουσία του, σήμερα) θα είχε κατακλύσει τους δρόμους και τις πλατείες και θα είχε, ήδη, ρίξει την “κυβέρνηση Κουίσλιγκ” και τη “Βουλή των άβουλων” που εκτελούν τις νόρμες των επικυρίαρχων στους οποίους αυτοί οι ίδιοι έχουν παραδώσει τη Χώρα.
Δυστυχώς, για τους εργαζόμενους σήμερα στην ΕΡΤ, επέτρεψαν (όλα αυτά τα χρόνια της “μεταπολίτευσης”) και ο “εθνικός φορέας της ραδιοτηλεόρασης”, έγινε φορέας της επαίσχυντης κομματοκρατίας, με αποτέλεσμα, σήμερα, αυτή η ίδια κομματοκρατία, να τους πετά στο δρόμο σαν στιμένες λεμονόκουπες....
· Αλλά, ΑΝ δεν είχε καταντήσει φερέφωνο της προπαγάνδας της κομματοκρατίας, δεν θα είχε επιτρέψει να εκτοπισθεί η Δημοκρατία από μία πολιτική και οικονομική Ολιγαρχία που κυβερνά την κατεχόμενη Χώρα μας, έχοντας μεταβληθεί σε “5η Φάλαγγα” των επικυρίαρχων.
· Και, ΑΝ η Δημοκρατία δεν είχε εκτοπισθεί, η ΕΡΤ δεν θα ήταν δυνατόν (ΠΟΤΕ) να έκλεινε με “Υπουργική Απόφαση”.
· Οπότε, ΑΝ η Δημοκρατία δεν θα επέτρεπε ΠΟΤΕ να εκδοθεί τέτοια “Υπουργική Απόφαση”, δεν θα υπήρχαν, σήμερα, απολυμένοι με άγνωστο μέλλον..... Όχι μόνο της ΕΡΤ, αλλά από πουθενά !!!
Αυτές οι αναμφισβήτητες Αλήθειες, ακούστηκαν ποτέ από την ΕΡΤ ;;;
Εγώ, όχι μόνο δεν τις άκουσα ποτέ, αλλά ούτε και τώρα, μετά από την φασιστική μεταχείριση των εργαζομένων, από αυτή την κομματοκρατία, δεν τις ακούω.
Συνεχίζουν να βλέπουν και να δείχνουν την πραγματικότητα πίσω από τους ίδιους “φακούς” που στράβωσαν όλη την Ελληνική κοινωνία και οδηγηθήκαμε στην καταστροφή. Τους φακούς που δείχνουν σαν ενόχους στους μεν τους δε και στους δε, τους μεν.
Στους φακούς με παρωπίδες που δεν αφήνουν να φανεί ότι ένοχος δεν είναι ούτε οι μέν, ούτε οι δέ, μόνοι τους. Είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Παίζοντας την προπαγάνδα των μέν εναντίον των δε, σφυρηλατούν την ασπίδα του συστήματος της (μοναδικής ενόχου της καταστροφής) κομματοκρατίας, που είναι η αιτία όλου του κακού που βασανίζει και σκοτώνει την Ελληνική κοινωνία.
Η Χώρα έχει ανάγκη από (πραγματική) Δημοκρατία.
Αυτή η απλή και μεγάλη Αλήθεια, θα ακουστεί, επί τέλους, από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, τόσο δυνατά όσο χρειάζεται για να γίνει πραγματικότητα ;;;
Δηλαδή, θα έρθει η ραδιοτηλεοπτική ενημέρωση της κοινωνίας στα χέρια της, ή θα παραμείνει στα χέρια της κομματοκρατούμενης πολιτικής και οικονομικής Ολιγαρχίας;;;
Μίας Ολιγαρχίας που εκτελεί εντολές ξένων συμφερόντων, αντιθέτων προς αυτά της Ελληνικής κοινωνίας, όπως είναι παντού και πάντοτε επί της Υφηλίου τα συμφέροντα δανειστή και δανειζόμενου, ανίκανου να πληρώσει τη δόση του...
Αυτό είναι το θέμα που ενδιαφέρει την Ελληνική κοινωνία και όχι ο τρόπος που η κομματοκρατία (τρικομματική κυβέρνηση, βουλή άβουλων βουλευτών, κλπ) θα διαχειριστεί τη διαιώνιση του εργαλείου προπαγάνδας της.
Η Δημοκρατία στη χώρα μας δεν καταργήθηκε τώρα, που απολύθηκαν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, δημοσιογράφοι και τεχνικό προσωπικό της και ανακάλυψαν την κατάργησή της...
Η Δημοκρατία καταργήθηκε την ώρα που η “Βουλή των Ελλήνων” υπέγραφε την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας μας στον πλέον ζωτικό εθνικό χώρο, αυτόν της Οικονομίας μας, και μετατρέπονταν εκείνη τη στιγμή, σε “βουλή άβουλων βουλευτών”.
Έμεινε η “κατ' επίφαση Δημοκρατία” την οποία υπηρέτησε και συνεχίζει να υπηρετεί και η ΕΡΤ, μαζί με τα ιδιωτικά συμφεροντοκάναλα.
Αυτή η “Δημοκρατία” είναι που φίμωσε την ΕΡΤ ....
Και οι (απολυμένοι από αυτή την ψευδεπίγραφη “Δημοκρατία”) δημοσιογράφοι, (πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων) συνεχίζουν να την υπηρετούν !!!
Αν δεν μπορούν να δούν την οφθαλμοφανή πραγματικότητα, καλά να πάθουν και είναι λίγα αυτά που παθαίνουν !!!.....
Μόνο που έτσι, βοηθούν να πάθουμε κι εμείς τα χειρότερα.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ