ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

FOCUS: "Η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε γιατί έρχεται πολιτική και οικονομική άβυσσος στην Ελλάδα"ΠΗΔΗΞΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΠO ΤΟ ΤΡΕΝΟ"!
"Oι λόγοι αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από τον κυβερνητκό συνασπισμό είναι πολύ πιο βαθείς από την ΕΡΤ και αφορούν μια πολιτική και οικονομική άβυσσο στην οποία θα βυθίζεται όλο και περισσότερο η Ελλάδα" γράφει το γερμανικό περιοδικό Focus στην ηλεκτρονική του έκδοση.
Επίσης συνδέει την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση με το ναυάγιο της αποκρτικοποίησης των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, όπου η ΔΕΠΑ κατέληξε στα αζήτητα και η ΔΕΣΦΑ στους τουρκόφωνους Αζέρους ξεπουλήθηκε στο 40% της αξίας της!
Το Focus κάνει εκτενή αναφορά στην πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα το τελευταίο δεκαπενθήμερο και αναφέρει ότι η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε από την κυβέρνηση γιατί βλέπει να έρχονται τα χειρότερα στην οικονομία στην Ελλάδα: Μια οικονομική άβυσσος, η οποία θα συμπαρέσυρε και το κόμμα και τον ίδιο τον Φ.Κουβέλη, ο οποίος είχε ήδη πολλά παράπονα από την συνεργασία του με τον Α.Σαμαρά.
Ο Φ. Κουβέλης ήταν δυσαρεστημένος και γιατί ο Α.Σαμαράς λειτουργούσε μονομερώς, ενώ γίνεται αναφορά και στους χειρισμούς του Αντώνη Μανιτάκη αλλά και στην απροθυμία των υπουργών της ΔΗΜΑΡ να συνεπικουρήσουν στις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που ζητά η τρόικα.
Τί σημαίνουν τα παραπάνω: Ότι ο Φ.Κουβέλης πείστηκε πως "Δεν υπάρχει σωτηρία" και πήδηξε πρώτος από το τρένο και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό...
Όχι το ότι πήδηξε. Aλλά το ότι πείστηκε πως δεν υπάρχει σωτηρία ένας πολιτικός που πέρσι που τα πράγματα έδειχναν χειρότερα είχε δεχθεί να συμμετάσχει στο κυβερνητικό σχήμα. Αλλά φαίνεται ότι εφέτος είναι ακόμα χειρότερα...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr