ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η Συρία θα χτυπηθεί. Το αποφάσισαν τα Cities.

Δήλωση του Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρου Βιτάλη, για τα «προεόρτια» του χτυπήματος της Συρίας από τους Αμερικανούς και τους «συμμάχους» τους:
«Για όσους πιστεύουν πως οι Αμερικανοί Γερουσιαστές/Βουλευτές (Senate, House of Representatives), καθώς και οι Άγγλοι Βουλευτές, (House of Commons, House of Lords), «αντιστάθηκαν» στην πρωτοβουλία Obama, για χτύπημα της Συρίας, να τους προσγειώσουμε στην πραγματικότητα, υπενθυμίζοντας τους τα εξής:
1. Την απόφαση για χτύπημα της Συρίας, δεν την πήρε κανένας Ομπάμα, ή Κάμερον. Την πήραν τα δύο Cities, τα οποία και στην ουσία, κυβερνούν τον κόσμο: Αυτό του District of Columbia, ή αλλέως πως Washington DC, και αυτό του City του Λονδίνου.
2. Τα οικονομικά, τραπεζικά και στρατιωτικοβιομηχανικά συμπλέγματα που ελέγχουν τα δύο αυτά Cities, στην πρώτη φάση, απλά, πολύ απλά – όσο κυνικό και αν ακούγεται – δεν διένειμαν την προβλεπόμενη «πίτα» ικανοποιητικά στους πολιτικούς τους «ατζέντηδες», οι οποίοι κατοικοεδρεύουν στα τέσσερα αυτά νομοθετικά σώματα, ΗΠΑ και Μεγάλης Βρετανίας. (Αφήνουμε απ’ έξω, ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ο Congressman Ron Paul, ο Πρόεδρος του UKIP και Ευρωβουλευτής Nigel Farageκαι μερικούς ακόμη κοινοβουλευτικούς άνδρες που φοράνε ακόμη παντελόνια, μετρημένους στα δάχτυλα των δύο χεριών).
3. Σε αυτήν την φάση των περίφημων «διαβουλεύσεων», η διανομή της πίτας, στα τέσσερα παραπάνω νομοθετικά σώματα, γίνεται με «ικανοποιητικότερο τρόπο» για τα πολιτικά puppets που κατοικοεδρεύουν σε αυτά.
4. Όταν η διανομή ολοκληρωθεί, η Συρία θα χτυπηθεί και μάλιστα ανελέητα.
5. Ευχόμαστε στο Συριακό Λαό, να πάρει την απόφαση του Βιετναμέζικου: Να πάει δηλαδή, all the way. Γιατί δυστυχώς, αυτή είναι η μόνη επιλογή του.

Τέλος:
Όσο δεν αποδεχόμαστε ως Λαοί, πως βρισκόμαστε απέναντι σε ένα τέρας, αδυσώπητο, σάπιο και διεφθαρμένο ως το κόκκαλο, όσο συνεχίζουμε να διαδηλώνουμε ως επαίτες σε συστήματα κατασκευασμένα από μίσος και ατσάλι, όσο αναμένουμε αριστερούς και δεξιούς σωτήρες (αλλά και διαφόρων τύπων παλαβιάρηδες) να μας σώσουν,τόσο θα βουλιάζουμε στην ανασφάλεια, την αναξιοπρέπεια, την υποδούλωση, τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Όταν αποφασίσουμε ως Λαοί, να πάρουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας, να γίνουμε εμείς Νομοθέτες, εμείς Δικαστές, εμείς η Ασφάλεια της γειτονιάς και της Πατρίδας μας (Ένοπλοι Πολίτες), να περάσουμε δηλαδή στην Άμεση Δημοκρατία, τότε θα δούμε Θεού πρόσωπο.
Όλα τα υπόλοιπα, αφορούν υποδουλωμένα ανθρωπάκια, λακέδες της δεκάρας, εκπορνευόμενες συνειδήσεις, και ανθρωπομάζες που παλεύουν ασθμαίνοντας, για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη. Για να αναπαράγουν απλά, τα δικά τους μικρομίζερα αδιέξοδα, καταχρεώνοντας ασύστολα τις νέες γενιές και αυτές που έρχονται. Και οι οποίες είναι πια σίγουρο: Θα φτύνουν στους τάφους μας».

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ