ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

«Πάνω από 22 εκατομμύρια ευρώ για τους αγρότες της Λακωνίας.»


ΑΘΗΝΑ 31/10/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πάνω από 22 εκατομμύρια ευρώ για τους αγρότες της Λακωνίας.»


Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Γρηγόρης Αποστολάκος ενημερώνει ότι ο Οργανισμός, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων, πραγματοποίησε εγκαίρως στις 31 Οκτωβρίου την πληρωμή της προκαταβολής της Ενιαίας Ενίσχυσης του έτους 2013, προς τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Λακωνίας, σύμφωνα με τις Κυβερνητικές εξαγγελίες.
Το συνολικό ποσόν για τον Νομό Λακωνίας είναι 22.310.488,22 € και αφορά 20.303 δικαιούχους, που αποτελούν το 98,41% όσων αιτήθηκαν την ενιαία ενίσχυση. Το ποσοστό αυτό είναι από τα μεγαλύτερα σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Το αρχείο με τα ονόματα των δικαιούχων έχει αποσταλεί στην Τράπεζα Πειραιώς –Α.Τ.Ε. προκειμένου να πιστωθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, αύριο Παρασκευή το απόγευμα, 1ηΝοεμβρίου.
Μέσω της γνωστής διαδικτυακής υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ (http://www.opekepe.gr/sdip.asp), οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται, τόσο για το καταβληθέν ποσό, όσο και για τυχόν προβλήματα ή σφάλματα κατά την υποβολή της αίτησης και για τα οποία δεν κατέστη δυνατή η πληρωμή της προκαταβολής. Η πληρωμή των δικαιούχων με προβλήματα, θα γίνει μετά την διόρθωση των σφαλμάτων ταυτόχρονα με την εξόφληση της Ενιαίας Ενίσχυσης του 2013, που προβλέπεται να γίνει την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. με σεβασμό στον Έλληνα αγρότη και πλήρη συναίσθηση της σημαντικότητας του ρόλου του, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αξιοποίηση των υπαρχόντων πόρων και την αποτελεσματική λειτουργία του. Με διαφάνεια, συνέπεια και πλήρη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του, συνεχίζει το έργο του προς όφελος του αγροτικού πληθυσμού της χώρας μας.

Γρηγόρης Αποστολάκος
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ