ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Aναζητούνται ''παπατζήδες'' πολυεκατομμυριούχοι Τι έγιναν οι ''κροίσοι Ομογενείς'' που ΘΑ βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα και ΘΑ έκαναν ''επενδύσεις''; Πέρασαν 4 εβδομάδες από το ''χλιδάτο δείπνο'' στο Μανχάτταν με τις ''αλληλοτιμές'' και την παρουσία του πρωθυπουργού, μάζεψαν -λένε- 2 εκατομ. δολ. και από τότε... εξαφανίστηκαν, ενώ το υπουργείο Δικαιοσύνης ΗΠΑ ''δείχνει ενδιαφέρον'' γιά την Οργάνωσή τους.



ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ:
Εμφανίζονται στις ΗΠΑ διάφορες ''μη κερδοσκοπικές Οργανώσεις'' (praksis.gr, onegreece.org κ.ά.), που ζητούν χρήματα γιά δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, αλλά ουδέποτε δημοσιοποιούν πόσα εισέπραξαν από εκδηλώσεις, εισφορές κλπ και που-πως τα διάθεσαν.
''Παρακλάδι'' της praksis.gr έκανε και εκδήλωση στο Λος 'Αντζελες, με... ''γαλαζοαίματους'', αλλά δεν ανακοίνωσε ποτέ πόσα χρήματα μάζεψε και που τα διάθεσε...
Θαυμάστε ανακοίνωση γιά την εκδήλωση στο Λος 'Αντζελες της ''ΣΥΝ στο Πλην'' (praksis) ''γιά δεινοπαθούντες'' στην Ελλάδα: ''The guest list consisted of celebrities and royalty which includedHer Majesty The Queen of the Hellenes Anne-Marie of Greece and HRH Princess Theodora of Greece''.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
Επενδύσεις ΔΕΝ έκαναν ούτε θα κάνουν οι... ''κροίσοι'', αλλά ΠΟΥ ΠΑΝΕ τα χρήματα που συγκεντρώνουν από τον κόσμο, από τα ''χλιδάτα δείπνα'' κ.ά., αφού σε δεινοπαθούντες στην Ελλάδα -τελικά- ΔΕΝ πάνε;

Σημ.:
ΔΕΝ ισχυρίζεται κανείς ότι οι άνθρωποι της Οργάνωσης The Hellenic Initiative είναι ''άτιμοι'' ή ''αφερέγγυοι'' ή ''καταχραστές'' ή ''έχοντες ανάγκη χρημάτων'' κ.ά...
Απλά, πράξεις και παραλείψεις, δημιουργούν πολλά βάσιμα ερωτηματικά.
'Οταν ζητάς χρήματα από τον κόσμο γιά να χρησιμοποιηθούν γιά έναν σκοπό και τελικά δεν τα χρησιμοποιείς γιά τον συγκεκριμένο σκοπό ή τα χρησιμοποιείς γιά άλλον, τότε, ναι, υπάρχει μεγάλο θέμα (και νομικό), γιατί παραπλανάς...
Η Ομογένεια είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε ''παπατζήδες'' να παίζουν με το δράμα εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας στην Ελλάδα
Καταγγελία στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στην Φορολογική Υπηρεσία (IRS) ΗΠΑ, εναντίον της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' των... ''κροίσων Ομογενών''
Ζητούμενο:
Nα εξετάσουν διεξοδικά την φερόμενη ως μη κερδοσκοπική Επιχείρηση Hellenic Initiative Inc. που ζητά δημόσια χρήματα από τον κόσμο και ειδικά αν αυτή, επικαλούμενη την ανάγκη βοήθειας σε παιδιά - άπορους στην Ελλάδα, κάνει ''ξέπλυμα χρήματος'' μέσω της Οργάνωσης και πιθανά άλλες πράξεις που παραβιάζουν την αμερικάνικη ομοσπονδιακή νομοθεσία.
Ιδιαίτερα να εξεταστεί ΠΟΥ και ΠΩΣ δίνουν τα χρήματα -αν τα δίνουν- των φορολογούμενων- δωρητών, που συλλέγουν, ακόμα και μέσω διαδίκτυου, αφού ΔΕΝ ενημερώνουν δημόσια, όπως οφείλουν, σύμφωνα με το νόμο.
Πρόκειται γιά την περίφημη ''Ελληνική Πρωτοβουλία'' που πρόσφατα έκανε και ''γκλαμουράτο'' δείπνο στο Μανχάτταν, 3 Οκτ. '13, με την παρουσία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά.
Οι ''κροίσοι Ομογενείς'' που υποτίθεται ΘΑ έκαναν επενδύσεις στην Ελλάδα (φυσικά 15 μήνες μετά δεν έκαναν καμία) και ΘΑ βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, αν και ανακοίνωσαν την συλλογή κοντά 2 εκατομ. δολ. στο δείπνο, δύο εβδομάδες μετά δεν έχουν δώσει τίποτα.
Και το ερώτημα: ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ τα χρήματα;
Απεναντίας, δημιούργησαν και άλλες ιστοσελίδες (onegreece.org) ζητώντας από τους...
Ομογενείς να δίνουν χρήματα γιά δεινοπαθούντες στην Ελλάδα!
(Μήπως μιλάμε γιά...''καλοστημένη πυραμίδα'';).
Γιά παράδειγμα, η onegreece.org δημιουργήθηκε στις 25 Ιουλίου 2013, στην... Αθήνα (!!!) και υπεύθυνος φέρεται κάποιος Loukas Germanos (Athens Media Lab, 11 Vournazou st.).
Και δημιουργείται ένα ερώτημα:
Το onegreece.org, που παρουσιάζεται ως ''θυγατρική'' της Hellenic Initiative και μαζεύει χρήματα και στις ΗΠΑ, έχει δηλωθεί ως μη κερδοσκοπική εταιρία;
Aν ναι, σε ποιά χώρα; ΠΟΥ καταλήγουν τα χρήματα που συγκεντρώνει στο διαδίκτυο,
ΠΟΙΟΣ-ΠΟΙΟΙ και ΠΩΣ τα διαχειρίζονται;
Και αφού φέρεται ως θυγατρική της Hellenic Initiative και μαζεύει χρήμα στο διαδίκτυο, γιατί δεν δηλώθηκε, ως ιστοσελίδα, στις ΗΠΑ;;;
Η τελευταία προσφορά των ''κροίσων'', δηλ. η μία και μοναδική, 650.000 δολ., ήταν 29 Μαίου '13, σε 3 ιδρύματα στην Ελλάδα (Τα 500.000 δολ. είχε δώσει Κύπριος μη μέλος του Συμβούλιου και τα υπόλοιπα 100.000 μέλος του Συμβούλιου. Οι υπόλοιποι, τίποτα).
Σημ.:
Την Ομογένεια, τον Ελληνισμό, ελάχιστα ενδιαφέρει αν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Α. Σαμαράς, με την παρουσία του στο δείπνο, τους έδωσε ''υπόσταση'', με αντάλλαγμα μέλη της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' να στηρίξουν οικονομικά το κόμμα του, αλλά όχι την χώρα.
Mία από τις μη κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα η Praksis, έλαβε ένα ποσό από τις 650.000 δολ. των ''κροίσων''.
Αλλά... παρακλάδι της στο Λος 'Αντζελες μαζεύει επίσης χρήματα, γιά ''δεινοπαθούντες'' στην Ελλάδα. Φυσικά στην ''είδηση'' δεν αναφέρεται ΠΟΣΑ χρήματα συγκέντρωσαν, αν συγκέντρωσαν, στην κοινωνική εκδήλωση.
Και το ''Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων'' (ΑΠΕ) μεταδίδει ως ''φρέσκια'', είδηση από 29 Μαίου '13 αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόσφατα (15 Οκτωβρίου '13) οι ''κροίσοι'' ξαναέκαναν προσφορά, ενώ πρόκειται γιά την παλιά προσφορά του Μαίου.
(Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της Hellenic Initiative)
Την ''πεπονόφλουδα'' πάτησε και η ημερήσια Νέας Υόρκης ''Εθνικός Κήρυκας'' που πάλι παραπληροφόρησε, με σχόλιο του εκδότη της (βλέπε φωτο παραπάνω), βασισμένο στην παραπληροφόρηση του ΑΠΕ.
Η ημερήσια ''γεροντοκόρη'' του γκέττο της Αστόρια, μας έχει συνηθίσει σε ''παραμύθια''.
Ακόμα και ...ζωντανούς, τους... πεθαίνει κι αυτοί της τηλεφωνούν την επομένη και... διαμαρτύρονται.
Μην αναρωτιέστε ΓΙΑΤΙ ποτέ ΔΕΝ έκαναν μία επένδυση στην Ελλάδα (και ούτε θα κάνουν). 'Αλλος ο στόχος-σκοπός τους
Θαυμάστε την ''εταιρία'' των... ''κροίσων'', Hellenic Initiative. Αποβλέπουν και σε... κυβερνητικές χορηγίες!
Η εταιρία Hellenic Initiative Inc. (''Ελληνική Πρωτοβουλία''), ΔΕΝ είναι ατόφια ΜΗ κερδοσκοπική Οργάνωση (501c), αλλά αποβλέπει και σε... είσπραξη κυβερνητικής βοήθειας-χορηγίας. 'Εχει έδρα: 655 15th St Nw Washington, District Of Columbia 20005-5793, με EIN: 45-5301968.
'Εχει δηλωθεί ως ''NTEE Category:
International, Foreign Affairs, and National Security''.
''... The Hellenic Initiative Inc benefits international, foreign affairs and national security, focusing specifically on single organization support programs. Hellenic Initiative Inc legal structure is a corporation... is classified as a 170(b)(1)(a)(vi) organization, which indicates itreceives a substantial part of its support from a governmental unit or the general public. Hellenic Initiative Inc is a government instrumentality...''
Definition of 'Instrumentality': ''An organization that serves a public purpose and is closely tied to federal and/or state government, but is not a government agency. Many instrumentalities are private companies, and some are chartered directly by state or federal government. Instrumentalities are subject to a unique set of laws that shape their activities.''
(Πόσα από τα χρήματα που μαζεύουν, χρησιμοποιούνται γιά... ''λειτουργικά έξοδα'' της... ''φιλανθρωπικής'' εταιρίας τους;;;)


kalami

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ