ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η βίλα των ανείπωτων οργίων βρίσκεται στο Μαρκόπουλο!!!



Στιγμές απόλυτης ηδονής χωρίς καμία απολύτως αναστολή μπορούν να περάσουν όσοι καταφέρουν να διαβούν το κατώφλι συγκεκριμένης βίλας που βρίσκεται σε σχετικά απομονωμένη περιοχή του Μαρκόπουλου!
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το notioanatolika.gr ομάδα επιχειρηματιών – κυρίως Ελλήνων – ενοικιάζει κάθε χρόνο μία συγκεκριμένη έπαυλη στο Μαρκόπουλο – βρίσκεται σχετικά κοντά στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη αλλά μακριά από αδιάκριτα βλέμματα – με στόχο τη διοργάνωση ενός πάρτι στο οποίο μετέχουν επιλεγμένα άτομα και των δύο φύλων, όπου όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν απαγορεύεται. …………
Στα συγκεκριμένα πάρτι που είναι ο απόλυτος ορισμός της χλιδής εκτός από τη μυστικότητα ισχύει και ένα… εισιτήριο αρκετά τσουχτερό το οποίο λέγεται ότι ξεπερνά τα 2.000 ευρώ ανά συμμετέχοντα ή συμμετέχουσα.
Ο στόχος μιας τόσο ακριβής εισόδου είναι διπλός. Αφενός τα όσα προσφέρονται στη διάρκεια του πάρτι το οποίο διαρκεί αρκετές ώρες ξεπερνάνε κάθε φαντασία.
Για παράδειγμα οι σαμπάνιες, τα κρασιά αλλά και τα εδέσματα συναντώνται μόνο σε «βασιλικά ανάκτορα» όπως χαρακτηριστικά λέγεται.
Αφετέρου όμως με το αλμυρότατο εισιτήριο αποφεύγεται να συμμετέχουν στο οργιώδες πάρτι άτομα τα οποία είναι δυνατόν να δημιουργήσουν πρόβλημα στους παρισταμένους.
Η συντριπτική πλειονότητα των «προσκεκλημένων» είναι ζευγάρια τα οποία έχουν διάθεση όχι απλώς να πειραματιστούν αλλά έχουν κάνει τρόπο ζωής την ανταλλαγή συντρόφων και τη συμμετοχή τους σε ερωτικές καταστάσεις όπου οι δύο είναι λίγοι!
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επαγγελματίες του είδους – άνδρες, γυναίκες και εκπρόσωποι του λεγόμενου τρίτου φύλου – είναι ελάχιστοι και αυστηρότατα επιλεγμένοι από τους διοργανωτές και ουσιαστικά χρησιμοποιούνται για να δώσουν τις πιο… kinky πινελιές στο πάρτι μέχρι να “ζεσταθούν” και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες.
Έτσι έχει δημιουργηθεί ένα κλειστό κλαμπ ηδονής και μάλιστα με συγκεκριμένους κανόνες αφού για να εισέλθει κάποιος ή κάποια σε αυτό χρειάζεται να δώσει πολλαπλές «εξετάσεις» και παράλληλα να μην λυπάται το χρήμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς ακόμη και από τους γείτονες της συγκεκριμένης έπαυλης δεν έχει καταλάβει το παραμικρό και οι όποιες μαρτυρίες υπάρχουν προέρχονται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στο πάρτι αλλά και αυτοί αποφεύγουν να δίνουν ακριβή στοιχεία για την τοποθεσία.
Απλά αναφέρουν αποσπασματικά κάποια σκηνικά των οποίων μάρτυρες έχουν γίνει. Και βέβαια η τοπική κοινωνία – όπως επισημαίνουν οι ίδιοι μάρτυρες – δεν έχει τίποτα να φοβάται ή να ενοχλείται αφού η διακριτικότητα είναι ο πλέον ισχυρός κανόνας της κλειστής αυτής λέσχης ηδονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ