ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Κύκλωμα ελληνοποιήσεων με λευκούς γάμους στην Αχαΐα - Παντρεύονταν ακόμα και δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα


Σ' όλη την Ελλάδα, οι παράνομες ελληνοποιήσεις αποτελούν σκάνδαλο.
Το θέμα είναι ποιός θα τις βγάλει στον αέρα και πόσα λαμόγια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα πίνουν... πικρό καφέ, μέσα από τα κάγκελα..
Στην πλειοψηφία τους, οι τοπικοί άρχοντες είναι απατεώνες ολκής... ελάχιστοι οι ενάρετοι.

Πόπη Σουφλή
Κύκλωμα παρανόμων ελληνοποιήσεων μέσω εικονικών γάμων Ελλήνων με αλλοδαπούς, διερευνά ο αρμόδιος εισαγγελέας στον νομό Αχαΐας, έπειτα από καταγγελία του υπουργείου Εσωτερικών.
Στην υπόθεση εμπλέκονται δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι δήμου του νομού Αχαΐας και δικηγόροι.
Γυναίκες εμφανίζονται να παντρεύονται δύο φορές μέσα στην ίδια ημέρα, ενώ έφθασαν στο σημείο να παντρεύουν ακόμα και ανήλικη με αλλοδαπό.
Επειτα από έρευνα του ΥΠΕΣ διαπιστώθηκε ότι το καλοκαίρι του 2013 τελέστηκαν 26 γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών, και σύμφωνα με
τη βάση δεδομένων του Εθνικού Ληξιαρχείου διαπιστώθηκαν περιπτώσεις διγαμίας.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι Ελληνίδες παντρεύτηκαν δυο διαφορετικούς αλλοδαπούς την ίδια ημέρα και αμέσως κατατέθηκαν αιτήσεις για χορήγηση αδειών διαμονής.
Στις περιπτώσεις διγαμίας, μόνον ο ένας γάμος είχε καταχωρηθεί στη βάση δεδομένων του υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης, στις υπεύθυνες δηλώσεις που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενοι, το ίδιο πρόσωπο εμφανίζει δυο διαφορετικές διευθύνσεις κατοικίας.
Σε άλλη περίπτωση, ανήλικη παντρεύτηκε αλλοδαπό χωρίς να υπάρχει η σχετική άδεια που απαιτείται από το δικαστήριο για την τέλεση του γάμου.
Παράλληλα, το τελευταίο δεκαπενθήμερο κατατέθηκαν 67 αιτήσεις για χορήγηση άδειας διαμονής, λόγω γάμου με Έλληνα πολίτη από τον ίδιο δικηγόρο.
Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ μπήκε στον συγκεκριμένο δήμο και σε συνεργασία με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, θα διερευνήσει την πιθανότητα τέλεσης ποινικών αδικημάτων από υπαλλήλους του δήμου και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.
Επιπρόσθετα, ο υπουργός Εσωτερικών με επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων, Μανώλη Αγγελάκα, ζητά τη διερεύνηση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών.
attikanea.blogspot.gr
planetgreecenews