ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Τηλεθάνατος!!! (Το νου σας και στα κύτταρα του νου σας)

Με τον όρο τήλε και στην  συνέχεια έναν οποιονδήποτε άλλο, δημιουργούμε μια σύνθετη λέξη που σημαίνει ότι και ο δεύτερος συνθετικός όρος αλλά από μακρινή απόσταση. Τηλεπισκόπηση παρατήρηση από μακριά. Τηλεόραση παρακολούθηση από μακριά….Τηλεθάνατος θάνατος από μακριά.
Αν θέλουμε να επικεντρώσουμε περισσότερο, με το όρο Τηλεπισκόπηση εννοούμε "την επιστήμη και την τεχνολογία παρατήρησης και μελέτης των χαρακτηριστικών της γήινης επιφάνειας από απόσταση, βάσει της αλληλεπίδρασης των υλικών που βρίσκονται επάνω σε αυτή με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία".
Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, διοχετεύεται και στη συνέχεια ανιχνεύεται, οι δέκτες-σαρωτές  (ή αισθητήρες) χωρίζονται σε παθητικούς και σε ενεργητικούς. Παθητικοί είναι εκείνοι που ανιχνεύουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από μία φυσική πηγή (συνήθως ο ήλιος), ενώ ενεργητικοί σαρωτές είναι εκείνοι που "φωτίζουν" (προσβάλλουν) οι ίδιοι το στόχο χρησιμοποιώντας την δική τους πηγή ακτινοβολίας.
Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μεταδίδεται με μορφή ηλεκτρομαγνητικού κύματος.
Μια κατηγορία κυμάτων τα μικροκύματα, έχουν πολλές εφαρμογές στην καθημερινότητα μας
κατ'εξοχήν υψηλή συχνότητα
μικροκύμματα
UHF (ultra high frequency)
300–3000 MHz
10–100 cm
τηλεοπτικές εκπομπές, κινητή τηλεφωνία, ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα Η/Υ, αυτόματες κλειδαριές αυτοκινήτων, φούρνοι μικροκυμάτων, GPR
υπερυψηλή συχνότητα
SHF (super high frequency)
3–30 GHz
1–10 cm
ασύρματα δίκτυα, δορυφορικές συνδέσεις, δορυφορική τηλεόραση, πόρτες γκαράζ
εξαιρετικά υψηλή συχνότητα
EHF (extremely high frequency)
30–300 GHz
1–10 mm
ραδιοτηλεσκόπια, τηλεπισκόπηση (remote sensing), οπλικά συστήματα, ανιχνευτές/συστήματα ασφαλείας
Σύμφωνα με  την Βιολογία, το κύτταρο είναι η βασική δομική και λειτουργική μονάδα που εκδηλώνει το φαινόμενο της ζωής. Η ύπαρξή μας με πολύ απλουστευμένα λόγια, ξεκίνησε από την ένωση δύο κυττάρων, και στην συνέχεια η συνεχής διαίρεση τους, δημιούργησε το σώμα στο οποίο κατοικούμε, και είναι χτισμένο από άπειρα κύτταρα.
Τα ζωντανά κύτταρα αποτελούνται από περιορισμένο αριθμό χημικών στοιχείων. Ιδιαίτερο ρόλο παίζει ο Άνθρακας (C), το Υδρογόνο (H), το Οξυγόνο (Ο), το Άζωτο, ο Φωσφόρος (Ρ) και το Θείο (S), που αποτελούν και το 99% περίπου του βάρους του. Τα χημικά συστατικά του είναι δυνατόν να ταξινομηθούν σε ανόργανα (Νερό (H2O) + μεταλλικά ιόντα) και οργανικά πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη και νουκλεϊκά οξέα.
Αυτό το σημαντικό και ευαίσθητο σωματίδιο, είναι πολύ εύκολο να πεθάνει από μακριά, με αόρατο τρόπο τόσο όσο και από κοντά!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ