ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Δώσε "παραμύθι" στον λαό...

Προσοχή: Όσο πλησιάζει ο χρόνος επέμβασης μας τόσο οι αποστάτες θα επιχειρούν την πρόκληση σύγχυσης και παραπληροφόρησης.
Εμείς θα ενεργοποιούμε την κατάλληλη στιγμή τις αρχέγονες δυνάμεις των Ελλάνιων γόνων και των ενσαρκωμένων Έ" για την απόκτηση δυνάμεων αυτοπροστασίας".
'Ή σταδιακή αποστολή, αυτών που ονομάζεται Ολύμπιες θεότητες, στην Γαία καθώς και ενσαρκωμένων "Ε" αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των Ελλάνιων δυνάμεων του πλανήτη, στον οποίον από αμετάκλητη απόφαση του Ιερού Άρχοντα Φωτός θα επικρατήσει η Ελλάνια σκέψη για τη σωτηρία του.
Σταδιακά θα σας αποκαλύψουμε σημαντικές πληροφορίες συμπαντικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα συγκλονίσουν όλους τους ανθρώπους της Γαίας".
Για τον Απολλώνιο Χριστό σε ερώτηση που κάναμε αν δίδαξε και σε άλλα μέρη του σύμπαντος μας απάντησαν:
"Η κεντρική ακτίνα του όλου φωτός, ενσαρκώθηκε στην Ανδρομέδα, Σείριον και Πλειάδες, σε πανάρχαιες εποχές, πολύ πριν ενσαρκωθεί στην Γαία, με ανάλογη αποστολή.
Δεν υπέστη δεινά και θάνατο, δίδαξε έδωσε οδηγίες και συμβουλές και ανέθεσε συμπαντικό έργο στους ανθρώπους.
Μόνο στην Γαία βασανίστηκε, σταυρώθηκε, και απέθανε από τα δεινά, διότι η Γαία κατέχεται και σήμερα από τους αποστάτες".
"Οι αποστάτες μπορεί να αναγνωρισθούν από την παντελή έλλειψη ευφυΐας, πνεύματος και δεν γελούν ποτέ.
Αν κάποτε γελάσουν το πρόσωπο τους μεταβάλλεται σε μάσκα με συσπάσεις που παγώνουν την ψυχή".
"Λανθασμένες δικές σας ενέργειες δεν μπορούν να επηρεάσουν τα δικά μας σχέδια. Όλοι σας είσαστε ελεύθερα και αυτόβουλα όντα και μπορείτε να ενεργείτε κατά την κρίση σας με απόλυτη ελευθερία.
Ουδέποτε θα σας υπαγορεύσουμε τρόπους ενεργείας.
Να έχετε πίστη και επιμονή για αυτό που επιτελείτε.
Σας επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι πρωτεύει η προετοιμασία σας για τα μέλλοντα να συμβούν.
Προετοιμάσατε Ελλανίους γόνους για υποδοχή σκαφών Ταξιαρχίας Κυνός 7ης Αποστολής στα οποία θα ηγείται ο Ζευς Αλέξανδρος, ο οποίος θα πάρει την θέση του στην Γαία με νέα ενσάρκωση, για να οδηγήσει όλες τις γήινες Ελλάνιες δυνάμεις στη νίκη για την σωτηρία του πλανήτη.
Έμβλημα του και σημείο αναγνώρισης θα είναι ο αετός.
Εσείς ήδη είστε έτοιμοι για την τελική φάση προετοιμασίας για συνάντηση με επιλεγμένες από εμάς οντότητες.
Να είστε σε εγρήγορση γιατί ο χρόνος απαλλαγής της Γαίας από τους αποστάτες πλησιάζει.
Είμαστε στο πλευρό σας".
"Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να απαγορευτεί το άνοιγμα του τάφου της Σίουα που φέρεται σαν τάφος του Αλεξάνδρου, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη οι προϋποθέσεις εκείνες, ώστε τα ευρισκόμενα εντός αυτού ευρήματα να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών Σιωνιστών.
Δεν πρόκειται μόνον περί τάφου αλλά και για θύλακα γνώσης και προστασίας σημαντικότατων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών υπάρχει κρύσταλλος υψίστης τεχνολογίας, ο οποίος ενεργοποιείται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος του κατόχου, φορτίζει τους συλλέκτες κοσμικής ενέργειας και τους ομφάλιους λίθους και τους προσδίδει ασύλληπτες ιδιότητες, όπως ο επηρεασμός της σκέψης παντός όντος από απόσταση και σε μεγάλη ακτίνα.
Τηλεμεταφορά αντικειμένων και πολλά άλλα. Ακόμη στον θύλακα βρίσκεται πλήθος κειμένων που αφορούν την ανθρώπινη ιστορία των τελευταίων 100.000 ετών.
Στα κείμενα αυτά οι μύθοι μετατρέπονται σε πραγματικότητα και η πραγματικότητα σε γνώση. Άπαντα βρίσκονται καλά προστατευμένα και θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει, με δική μας παρέμβαση και για το καλό της ανθρωπότητας και την δόξαν της Ελλάνια".

morfeas sky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ