ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πρόταση της επιχείρησης ΕΞΟΔΟΣ για τη διεξαγωγή συνάντησης όλων των κινημάτων/ομάδων που πρεσβεύουν Δημοκρατία ή Νέο Σύνταγμα ή και τα δύο.

Καλημέρα σε όλους Ένα από τα θέματα που τέθηκαν στη συνέλευση 4/12/2013 της Επιχείρησης «Έξοδος» ήταν η πιθανή διεξαγωγή μιας συνάντησης όλων των κινημάτων/ομάδων που πρεσβεύουν Δημοκρατία ή Νέο Σύνταγμα ή και τα δύο, με σκοπό να διαπιστώσουμε όλοι μας σε ποια σημεία υπάρχει κοινό έδαφος και να εξετάσουμε τυχόν συνεργασία πάνω σε αυτό.
Συμφωνήθηκε (με ψηφοφορία) από όλα τα παρόντα μέλη να γίνει επίσημη πρόταση στο FB Group «Ελλάδα, Δημοκρατία, και Δημοψήφισμα» για την πραγματοποίηση συνάντησης με τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1) Να συμφωνηθεί μια διαδικασία για τη συνάντηση.

Κάποιες προτάσεις θα μπορούσαν να είναι:
Α) Στην αίθουσα να μπορούν να παρευρίσκονται όσα μέλη των ομάδων επιθυμούν (χωρίς περιορισμό) ως θεατές της διαβούλευσης, όμως στο τραπέζι των συζητήσεων να παρευρίσκονται το πολύ 2 μέλη από κάθε ομάδα, για καθαρά λειτουργικούς λόγους.
Μπορεί να υπάρχει και η δυνατότητα αντικατάστασης μελών της ίδιας ομάδας κατά τη διάρκεια της συζήτησης.
Β) Να κληρωθεί Πρόεδρος/Συντονιστής της Συζήτησης που θα δίνει το λόγο με σειρά προτεραιότητας εξασφαλίζοντας όσο μπορεί ισηγορία μεταξύ των ομιλητών.
Γ) Να δημιουργηθεί Ατζέντα θεμάτων, ούτε ώστε να εκμεταλλευτούμε το χρόνο που θα μας δοθεί στο έπακρο αποφεύγοντας άσχετες παρεμβάσεις.

2) Η συζήτηση να μην έχει χαρακτήρα «ποιος θα πείσει ποιον για την προσωπική του ιδέα», και τελειώνοντας να έχουμε αποκομίσει όλοι κάτι χειροπιαστό (πέρα από τη γνωριμία που είναι εξίσου σημαντική). …………………………….
Προσωπική πρόταση (για να ανοίξω το χορό της FB προδιαβούλευσης ) :
Αρχικά να γίνει μια μίνι παρουσίαση 5-6 λεπτών της κάθε ομάδας με απλά λόγια.
Η σειρά προτεραιότητας να βγει με κλήρωση.
Κατόπιν να καταγραφούν οι στόχοι της κάθε ομάδας και οι τρόποι επίτευξης.
Αν καθένας από μας γνωρίζει τι σκοπεύει να κάνει ο άλλος, τότε μπορεί να βρεθεί κοινό έδαφος για συνεργασία σε συγκεκριμένα θέματα / στόχους .
Μέσα στην αίθουσα να αποφύγουμε τη λέξη «Διαφωνώ».
Να διαφωνήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε εδώ στο FB, μέχρι να συμφωνήσουμε τα διαδικαστικά, και κατόπιν να μπούμε στην αίθουσα σεβόμενοι ο ένας το έργο του άλλου (όποιο και αν είναι αυτό). Στην αίθουσα να συζητήσουμε μόνο αυτά που συμφωνούμε και μπορούν να μας οδηγήσουν κάπου. Να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, αφήνοντας απέξω πιθανές πονηρές σκέψεις εκμετάλλευσης και προσωπικού συμφέροντος (αν υπάρχουν).
Αυτά σε πρώτη φάση …

Για την Έξοδο
Andreas Zarifopoulos











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ