ΟΥ Οχι ΤΙ κάτι ΔΑΝΟΣ εκ της γής
Απόψεις που πηγάζουν από την άλλη άγνωστη πλευρά
ΑΒΑ(ήβη)+ΤΑΡ(τάρταρα) <> ΒΙΟΣ(ζωή)+ΑΔΑΣ(άδης)
Aιώνια εναλλαγή, στην βιολογική αρμονία
Η άλλη θέση στην καθημερινότητα, τό επέκεινα, ή αλήθεια της φαντασίας.
Βουτιά στόν άπειρο και άυλο κόσμο τών ιδεών.
Υποβάθμιση του χρήματος (χξς') σε μέσο εξυπηρέτησης και όχι υπέρτατη ανάγκη.
Ατυχώς ονομάσθηκε Χρήμα (ότι χρειαζόμαστε)
και Νόμισμα (ότι θεσπίσθηκε σαν αξία)
Εξαπατήσαμε τό είναι μας, και Εκπέσαμε.

Επικοινωνία: utidanos@gmail.com

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τα δρομολόγια των τραίνων πλέον διαθέσιμα στα Google Maps


Την ένταξη των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην εφαρμογή Transit στο https://maps.google.gr/ της εφαρμογής Google Maps ανακοίνωσε σήμερα η Google, στοχεύοντας στη διευκόλυνση της μετακίνησης των χρηστών σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας.
Ειδικότερα, η Google, σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενσωμάτωσε στους χάρτες της πληροφορίες για τις διαδρομές των προαστιακών γραμμώνΑθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας, καθώς και για το σύνολο του υπεραστικού δικτύου. Τώρα, μέσω
του Transit των Google Maps, οι Έλληνες χρήστες αλλά και οι ξένοι επισκέπτες στη χώρας μας, θα μπορούν πλέον να βρουν οδηγίες για τις μετακινήσεις τους και να σχεδιάζουν τις διαδρομές τους σε όλη την Ελλάδα μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone τους.
Η πρωτοβουλία αυτή, αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Google και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είναι μία επέκταση των δυνατοτήτων που προσφέρονται από την εφαρμογή Google Maps, με χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους χρήστες των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών της χώρας μας. Παράλληλα αποτελεί μέρος της αποστολής της ομάδας των Google Maps να διευκολύνει τους χρήστες, τους κατοίκους των πόλεων και τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν τον κόσμο με τις υπεραστικές, και αστικές συγκοινωνίες, με αυτοκίνητο ή και πεζοί.
Το Google Maps Transit προσφέρει τις εξής λειτουργίες για τον προγραμματισμό του ταξιδιού ή της διαδρομής του χρήστη:
- Δυνατότητα προσδιορισμού του επιθυμητού χρόνου αναχώρησης και άφιξης.
- Εμφάνιση πολλαπλών επιλογών ταξιδιού/διαδρομής.
- Προβολή εκτιμώμενου χρόνου διάρκειας ταξιδιού/διαδρομής.
- Οδηγίες για τους πεζούς για την αρχή (π.χ. την κοντινότερη στάση μέσου μεταφοράς) και το τέλος της διαδρομής/ταξιδιού (τον τελικό προορισμό).
- Προβολή των δεδομένων μετακίνησης στο πλαίσιο άλλων χρήσιμων πληροφοριών, όπως, για παράδειγμα, επιχειρηματικών καταχωρήσεων.
Για άμεση πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, ο επισκέπτης χρησιμοποιεί απλά το https://maps.google.gr/ των Google Μaps, κάνει κλικ στη “Λήψη Οδηγιών” και επιλέγει τη διαδρομή που επιθυμεί να κάνει είτε με αυτοκίνητο, είτε με δημόσια συγκοινωνία είτε πεζός. Εισάγοντας στοιχεία εκκίνησης και προορισμού, επιλέγοντας ως μέσο του ταξιδιού το τραίνο και κάνοντας απλώς κλικ στο “Λήψη Οδηγιών” οι οδηγίες για την μετάβαση με τραίνο είναι άμεσα διαθέσιμες.
techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΙ ΔΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ